Campionat de Balears de Mitja Distància

24 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
podium extreme

La prova disputada sota el marc de Extreme Man a la localitat de Fornells, Menorca, es va disputar sobre una distància de1900m de natació, 90 de ciclisme i 21 de cursa a peu per finalitzar.

La classificació general final col·loca al pòdium a l’eivissenc Josep Torres com a guanyador per davant del menorquí JuliMartí que es va fer amb el subcampionat i el mallorquí José Guerra, tercer. Pel que fa a la prova femenina la victòria i títol de campiona de Balears va ser per a Rocío Delgado per davant d’Aina Martínez, segona, i MPaz Cerdà tercera.

En equips la victòria va ser per al CTC Rocker Bikes per davant del Xtrem Menorca i Triats.som

Ja finalitzant la temporada de triatlons, el pròxim 13 d’octubre a Peguera, es disputarà el Campionat de Balears de triatlódistància Olímpica, de 1500m de natació, 40 de ciclisme i 10 de cursa a peu.