El FÍSICS alarga una semana más el taller de DEFENSA PERSONAL FEMENINA ante su éxito

26 septiembre 2013 | Por | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Foto: Antoni Anglada

Les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA van acollir aquest passat cap de setmana la tercera, i no darrera finalment, trobada del TALLER DE DEFENSA PERSONAL FEMENINA, impartit pels professors del club Antoni Anglada i Pere Calafat. I la valoració d’aquests tres caps de setmana de feina al FÍSICS no pot ser més positiva, en paraules del instructor Antoni Anglada.

Per aquest mestre, lla valoració va ésser “molt positiva, segons manifestacions de les persones que van assistir al curs. Dissabte passat vàrem “tocar” el que seria defensa des del terra i punts de pressió”, explica el monitor. Degut a la bona acollida d’aquest taller al gimnàs del carrer Barcelona de Ciutadella, i a la sol·licitud de les interessades, “allargarem finalment un dissabte més per fer un recorregut i recordatori les les tècniques que més els ha interessat”, diu satisfet Anglada. D’igual manera, i també a sol·licitud de les interessades, es realitzarà un programa de dos mesos dins la propera temporada d’estiu.

Comparte esta entrada:
Delicious Digg Google Menéame Simpy Spurl Reddit Facebook Twitter Yahoo! Buzz Mixx Chuenga Yahoo! Meme Print Friendly

Comentarios cerrados