BÁSQUET PLA. OTRA VICTORIA AL BOLSILLO!!!

15 octubre 2013 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

OTRA VICTORIA AL BOLSILLO!!!

Posted: 14 Oct 2013 05:47 AM PDT

BÁSQUET PLA – SON SERVERA (82-61)

Nuevo partido, nueva victoria de nuestro 1ª Autonómica. Esta vez la víctima fue un combativo Son Servera, el cual dió la talla y compitió durante gran parte del encuentro.

El partido empezó a un ritmo espectacular gracias al elevado acierto de ambos equipos en el tiro exterior cosa que favoreció al espectáculo debido sobre todo a la inspiración del talentoso Tià Munar (12 puntos). Al final del 1er cuarto, ligera ventaja en el marcador (29-21). Cuando el equipo empezaba a mejorar defensivamente, vino una racha aciaga de varios balones perdidos y malas decisiones ofensivas que hizo cambiar la dinámica del partido hasta la aparición del todo-terreno Tomeu Gacias (21 puntos, 12 rebotes). Al descanso, 48-39. Tras el paso por vestuarios, el equipo recuperó la solidez y poco a poco debido a la insaciable calidad de Pepe Hidalgo (21 puntos) fue distanciándose en el marcador hasta el pitido final, 82-61.

Seguimos con la dinámica de lesionados… esperemos en breve recuperar efectivos para afrontar el serio duelo de la semana que viene en casa de uno de los favoritos del grupo, San José.

Enguany animarem més que mai!

Posted: 13 Oct 2013 10:45 PM PDT

Comencen les competicions! Ha arribat l’hora de posar en pràctica el que hem entrenat, l’hora dels nervis, de la tensió, de l’emoció, de veure famílies animant a la grada mentre se’ls hi cau la bava veient al seu fill anotant un triple …. Això és el bàsquet! Un esport d’equip, en el que les famílies també juguen.

Enguany, la junta directiva del Club Bàsquet Pla vol que se’ns conegui arreu de l’illa per ser l’afició que més anima. Per ser els que donen més suport als seus jugadors. Però animar i protestar no es pot fer alhora. Som un club de bàsquet de formació i per formar jugadors cal que les famílies ens hi impliquem, donant exemple i transmetent valors. Volem ser una referència del bàsquet balear quant a respecte a l’ideari de club.

Enguany, animau molt i no protesteu a l’àrbitre! Animau als vostres fills i no els hi digueu només el que fan malament! Animau als entrenadors perquè ells sempre fan el millor per l’equip encara que això suposi que el vostre fill avui jugui menys! Animau al Pla i deixau de mirar si aquell jugador de l’equip contrari fa faltes que no xiulen! Animau aplaudint amb ganes cada bona jugada encara que no acabi en cistella! Animau, perquè si només protestau, el vostre fill només aprèn a intentar resoldre els problemes protestant. ANIMAU, perquè el vostre fll jugarà millor, l’entrenador ho agrairà, l’àrbitre xiularà millor, i l’equip guanyarà més. ANIMAU, perquè animant s’aprèn.

 

A seguir trabajando… y a recoger los frutos deseados! 1, 2, 3 PLAAA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com