PRESENTATS ELS EQUIPS DEL CV. MANACOR

16 octubre 2013 | Por Redacción | Categoria: Presentaciones, Volley

 PRESENTATS ELS EQUIPS DEL CV. MANACOR

 

Aquest pasat dissabte va tenir lloc a Na Capellera, l’acte de presentación dels 13 equips i de l’escoleta amb que compta el CV. Manacor. Mes de 150 jugadors i jugadores i els seus entrenadors, varen esser presentats, primer formant amb el seu equip i després formant tots els equips plegats, com se pot veure en la foto que acompanya aquest escrit.

L’acte va esser tancat pel Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manacor, Miquel Perelló.

Pel que fa a la part esportiva, els resultats no varen esser de lo millor possible, ja que de 5 partits que varen jugar els nostres equips, nomes en varen guanyar 2.

L’equip de 1ª Balear Masculina va perdre per 0-3 amb l’Artá. Després de perdre el primer Set, el nostre equip va anar tot el temps devant en el segon i tercer Set, fins que al final de cada Set es va deixar remontar per l’equip artanenc.

Bona victoria de l’equip de 1ª Balear Femenina devant el Son Ferrer. El partit, com sempre sol pasar quan s’enfronten aquests dos equips, va esser molt igualat com es pot veure en el resultat dels 3 Sets.

Bon debut del jove i inexpert equip de 2ª Balear Masculina, encara perdre amb un equip amb molta mes experiencia.

L’equip Juvenil “A” femení va aconseguir la seva segona victoria consecutiva i el Juvenil “B” va perdre dins Manacor amb l’Artá, un equip punter a la categoría.

Els resultats d’aquests partits son els següents :

1ª Balear Masculina : CV. Bar Truis Manacor – CV. Artá : 0-3 (18-25, 23-25, 23-25).

1ª Balear Femenina : CV. Manacor CV. Son Ferrer : 3-0 (25-22, 25-23, 25-23).

2ª Balear Masculina : CV. Manacor – CV. Bomberos Mallorca : 0-3 (17-25, 11-25, 23-25).

Juvenil Femení : CV. Sant Josep “B” – CV. Manacor “A” : 0-3 (12-25, 23-25, 22-25).

Juvenil Femení : CV. Manacor “B” – CV. Artá : 0-3 (8-25, 20-25, 13-25).

L’horari de l’ùnic partit d’aquest cap de setmana a Manacor es el següent :

Juvenil Femení : CV. Manacor “B” – CV. Montesión : dissabte a les 11’00 hores.

Pel que fa als equips que juguen fora, els dos equips de 1ª Balear tenen dues sortides complicades, el masculí dins Esporles i el Femení dins Cide.

El Juvenil Femení “B” juga divendres dins Alaró. Confiem amb que surti un bon partit i aconseguesquin la primera victoria.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com