Els púgils del FÍSICS CIUTADELLA, espectaculars al Campionat de Catalunya

31 octubre 2013 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Magnífica actuació dels púgils de Menorca en el campionat de la WKL de Catalunya celebrat el cap de setmana passat a terres catalanes. La representació menorquina dels gimnasos de Kick Boxing & Boxa FÍSICS CIUTADELLA i Kick Boxing MF de Ferreries-Mercadal va aconseguir sorprendre i va deixar constància de la notable millora experimentada, ja que molts dels púgils debutaven en el ring. Tot aÇò de la mà dels entrenadors José Calero i Rubén Molina.
Finalment, i després d’un Campionat de Catalunya per somiar, es proclamaven campions en la modalitat de boxa masculina en els seus respectius pesos els menorquins, Sergi Quintana López i Adrián Baravalle, qui va obtenir trofeu per ser designat millor boxador del torneig.
D’altra banda, i seguint en el capítol d’èxits, en la modalitat de boxa femenina Neus Román Piqué també tocava el cel. Així mateix, es van proclamar campions de Catalunya en la modalitat de Kick Boxing els insulars Joan Camps i Nerea Pons Guerrero. «Aquests grans exits a Barcelona els dediquem al nostre estimat Esteban Adames», va dir José Calero.
Dir que els púgils que s’han proclamat campions assistiran al Campionat d’Espanya de la WKL que se celebrarà pròximament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com