CRÒNIQUES DE LA SETMANA (01/11/13 – 03/11/13)

6 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

ARTA-SES TRES FORQUETES 21 – JOAN CAPO -A-RESTAURANT SON TERRASA 89

ATLÈTIC ESCOLAR NOAH’S 38 – RTE. CAN BERNAT 46
CONSTRUCCIONS DIT I FET B 87 – PORTO CRISTO 49
IC SERVEIS-BASQUET `PLA 93 – CAS VILAFRANQUER 89


CATEGORIA MINI

  • ARTA-SES TRES FORQUETES 21 – JOAN CAPO -A-RESTAURANT SON TERRASA 89

Primer partit de la temporada per les nostres minis amb una bona matinada per anar fins a Artà.

Les nostres jugadores varen sortir amb moltes ganes al partit, molta intensitat defensiva que ens permetia robar moltes pilotes i aconseguir cistelles fàcils. Gràcies al treball de tot l’equip aconseguirem mantenir aquest ritme, i al 3r temps ja haviem tancat el marcador. Primera victoria de la temporada, al final va valer la pena la la horeta de retràs del partit.
Però aquest resultat no significa res, ens toca seguir treballant amb les mateixes ganes per millorar cada dia.

CATEGORIA JUNIOR

 

  • ATLÈTIC ESCOLAR NOAH’S 38 – RTE. CAN BERNAT 46

 

Per dies com aquest ens agrada jugar a bàsquet i sentir-mos orgullosos de defensar els nostres colors. I si a més es guanya ja és la repera! Un gran partit d’aquells que fan afició, ple d’intensitat i emoció de principi a fi. Les rivals realitzaren també un explèndit joc, molt agressives. El ritme fou molt alt en tot moment, amb molta atenció i tensió defenssiva. A moments puntuals triarem bé els atacs i a més amb encert, això feu que el partit caigués de banda blava. Als darrers minuts, hi hagué molta presió, les de capdepera pitjaren molt, aquestes encoratjades pel seu públic, malgrat això tinguérem sang freda i tancarem el partit a favor nostre. Destacar el bon partit de na Noe i na Patri. Ah! I les simpàtiques pizzes que ens arriàrem a Cala Rajada! Xapó!

CATEGORIA SENIOR

  • CONSTRUCCIONS DIT I FET B 87 – PORTO CRISTO 49

Partit complet en totes les parts del joc. Intensos en defensa i encertats en atac. Els 12 jugadors de l’equip aportaren positivament. Al descans ja sobrepassàvem la cinqüentena de punts. L’equip pareix que va trobant el camí a seguir. Totes les victòries que s’aconsegueixen són bones, a aquesta lliga qualsevol equip pot donar un bon ensurt al rival. Ara mateix destacar el bloc que formam, això ens permet no baixar les prestacions durant el partit. I d’això hem d’intentar treure les nostres avantatges enguany. Som com el madrid de bàsquet!! Jajajaja!!

  • IC SERVEIS-BASQUET `PLA 93 – CAS VILAFRANQUER 89

 

 

 

Partit molt igualat i disputat entre dos equips que volen jugar be i ràpid i on això fa que es doni un gran espectacle com demostra el resultat tan abultat, 93-89, a nes que s’arriba desprès d’una prorroga. El nostres joves jugadors entraren freds i dormits al partit, era diumenge dematí i se notava, perdent així el primer quart per una diferencia considerable 22-13, 9 punts que serien una lacra durant tot el partit. El segon quart ens posarem les piles e inclús aconseguirem guanyar el quart, el partit es convertí en un intercanvi de cistelles que no ens beneficiava perquè no aconseguíem reduir distancies. Desprès del descans tornarem a sortir un poc relaxats i els rivals intentaren agafar avantatge però els moments d’inspiració d’un Alex Caldentey (20 punts i 13 rebots) sublim ens mantenia al partit. El darrer quart pareixia que seria igual que els anteriors , amb l’equip contrari controlant la diferencia, però llavors tinguérem el nostre moments, 4 triples pràcticament seguits de Alex, Simo, Pedro Sagrera i Miquel Rigo ens ficaven al partit, i al final una cistella pràcticament sense temps per reaccionar de Pedro Mascaró posava l’empat i ens anàvem a la prorroga. A la prorroga el partit va seguir següent un intercanvi de cistelles on tinguérem el darrer tir per empatar o guanyar i no aconseguirem trobar una bona situació de tir. Comencem a veure en que ens podem transformar, molt be atlots!

Alex (20), Simó (17), Pedro Mascaró (10), Sebas (4), Bernat (6), Joan (2), Pedro Sagrera (17), Jaume Amengual (4), Perot (1), Rigo (8).

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com