26 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: AIDEB Fútbol 7, Fútbol Base

RECREATIU MANACOR » B» 0 – 17 AE MANACOR » A»

Recreatiu Manacor » B» : Rafel , Robert , Lluís , Miquel , Joan Miquel , Marwan , Alaeddin
AE Manacor «A» : Biel , Joel , Hector , Arnau , Jordi , Raul , Mateu , Miquel , Ramon, Miquel A.

Gols :
AE Manacor » A» : Miquel A ( 5) , Raul ( 4) , Arnau (3 ) , Miquel ( 2) , Biel ( 2) i Joel .

Comentari :

Derbi entre els dos equips de Manacor que es va acabar portant el AE Manacor per un clar 0 a 17 . El partit va començar bé per als petits del Recre que van jugar uns bons 10 primers minuts del partit , aguantant les envestides de l’equip visitant fins encaixar els dos primers gols . A partir d’aquí , l’equip visitant va demostrar la seva superioritat tant física com tàctica sobre la pista .

Sergi Andreu

RECREATIU MANACOR «A» 5 – RACING CLUB ANDRATX 0

Àrbitre : Sr Tomeu Lladonet ( B )

Recreatiu Manacor «A» : Nahuel , Julià , Joan Albert , Santi , Miquel , Albert , Miki , Joan Xavier , David , Raúl .
Racing Club Andratx : Pere, Joan , Agustí, Iker , Joel , Ramon , Jaume , Guiem .

Gols :

Recreatiu Manacor » A» : Santi ( 2) , Miquel ( 2) , Miki .

Comentari :
Mal partit del Recre contra un rival que va saber plantar cara . A la primera part , l’equip local va començar força bé tenint ocasions de gol i obrint el marcador . A la segona part , va anar un declivi total per al Recre que durant 10 minuts seguits no va ser capaç de sortir del seu propi camp . En definitiva , va ser un mal partit , on l’equip manacorí va perdre totalment les seves idees de joc , mostrant un joc molt poc vistós .

BENJAMIN

Sergi Oliver

CAS CONCOS  0-19 RECREATIU MANACOR » A»

Àrbitre : Sr.Juan Truja ( B )

Cas Concos : Francess Bermejo , Xavier gaya , Julian Jäckel , Tomeu Llinas , Miquel Obrador , Jaume Rigo , Llorenç Vicens

Recreatiu Manacor «A» : Adria Rodriguez , Marc Blasco , Paco Garcia , Sergi Oliver , Toni Martin , Toni Galan , Lluís Julve , Biel Roca , Gerard rabassa ,

Gols :

Recreatiu Manacor «A» : Lluís Julve ( 2) Toni Martin ( 2) Paco Garcia ( 4) Gerard rabassa (3 ) Sergi Oliver ( 7 ) Biel Roca ( 1)

Comentari :
Bon partit del Recreatiu Manacor que es va emportar els 3 punts en un partit bastant fàcil per al conjunt manacorí , que l’única dificultat que va tenir la va posar el temps i el terreny de joc que en haver plogut i estant la pista descoberta dels nois relliscaven força . Així i tot el Recre va jugar força bé

Destacar el partit de Sergi Oliver que va fer 7 gols .

ALEVÍ

RECREATIU MANACOR «A» 2 – COL . MONTESIÓN 0

Àrbitre : Sr Juan Cladera ( R )

Alineacions ;
Recreatiu Manacor «A» ; Juanma , Miquel Mascaró , Andreu , Mateu , Marc i Sergi .

Gols ;
Recreatiu Manacor «A» ; Miki Llorach ( 2) .

Comentari ; Bon partit de l’aleví , que va dominar durant la majoria del mateix , encara que els col · legials van fer més d’una contra que a punt van estar de marcar , si no és per sengles intervencions dels porters , va poder haver estat un resultat més voluminós però van tenir el punt de mira desviat .
Destacar el bon partit de Miquel Mascaró i Miki i les actuacions encertades dels dos porters , Juanma i Sergi .