Cort presenta la IV Copa Nadal Port de Palma

28 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

La prova és el pròxim 26 de desembre al moll de les Golondrines

Palma, 28 de novembre de 2013. El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, i el director general d’Esports, Damià Vich, han presentat la IV Copa Nadal Port de Palma, que tindrà lloc el proper 26 de desembre, al moll de les Golondrines a les 11 hores. L’acte, organitzat pel Club Esports Màsters (ESMAS), s’està consolidant en el calendari d’activitats programades durant les festes nadalenques a Palma i aquesta és la quarta edició.

 

El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha manifestat que “aquesta prova popular i solidària que cada any creix en participació aspira també a ser un reclam positiu i mediàtic de la nostra ciutat”.

 

La prova Copa Nadal Port de Palma consisteix en una travessa nedant de 200 metres en paral·lel al passeig Marítim. Hi ha 3 categories diferenciades: els nascuts des del 1998, els nascuts entre 1963 i 1997, i els nascuts entre 1962 i en anys anteriors. A l’acte, també hi haurà diferents activitats i es comptarà amb l’actuació de Maria Bimbolles.

 

Per a fer efectiva la inscripció, els participants han d’abonar la quantitat de 2 euros, que aniran destinats íntegrament a l’Associació Padre Montalvo; se’ls entregarà un capell solidari. Els nedadors i el públic en general podran aportar juguetes noves o seminoves, les quals seran entregades també a l’Associació Padre Montalvo per a posteriorment entregar-les als infants més necessitats.

 

S’han establert dos trofeus per al primer classificat en cada categoria; un per a la modalitat masculina i l’altre per a la femenina. També hi haurà un premi per al participant més jove i per al més major. A més, tots els participants que finalitzin el recorregut tindran una medalla finisher i un diploma, que podran descarregar al web Elitechip.

 

Les inscripcions anticipades es podran fer a la planta d’esports d’El Corte Inglés fins dia 23 de desembre, i a través del web www.elitechip.net. La formalització de les inscripcions anticipades es realitzarà el mateix dia 26 al moll de les Golondrines, de 9 a 10.30 hores. També hi ha l’opció d’inscriure-s’hi el mateix dia, de 8.30 a 9.30 hores, tot i que el cost és de 7 euros.

 CARTEL PRUEBA

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com