PRIMERA JORNADA DE BÀSQUET ESCOLAR !

28 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

El passat dissabte 16 de novembre va començar la temporada de bàsquet escolar, amb una jornada a Campos.

Enguany l’Escola de Bàsquet Felanitx, composada d’equips de les escoles S’Algar de Potocolom, Migjorn de Cas Concos, Sant Alfons i Joan Capó de Felanitx, compta amb un total de 9 equips, 3 pre-iniciació, 2 iniciació i 4 benjamí., els desitjam un any ple d’èxits baloncestístics i sobretot que disfrutin i aprenguin amb l’esport de la cistella que tant ens agrada!!!!

Les cròniques dels partits foren:

Benjamí Escola S’Algar 12 – 20 Sineu

Primer partit, primera jornada dins Campos, on els nins de Portocolom comencen una nova temporada. El partit començà amb un primer quart molt desigualat on els nins de Sineu s’imposaven amb un parcial de 0-12 al primer quart. El segon, tercer i quart quart el partit canvià els nostres nins esteien més centrats en el joc, i tot ens començava a sortir. Arribarem al final de partit amb un resultat final de 12-20. Jugaren Desire, Judith, Miquel (2 punts), Maria Margalida, Adrian, Aina i Bryan (10 punts)

Iniciació Sant Alfons: realitzaren un triangular amb el Joan Capó i el Campos

Crònica Iniciació Sant Alfons

Després del començament d’aquesta temporada només podem parlar de bones sensacions, per part dels jugadors i dels entrenadors ja que l’equip coneix la victòria (sant alfons 10-8 campos) i la derrota (sant alfons 8-10 joan capó). Degut al nivell semblant dels dos equips, els partits varen estar en constant tensió i els ànims no varen decaure. Seguirem lluitant per aconseguir més victòries i que les derrotes siguin tan lluitades com la passada. Cal destacar la molt bona defensa de Joan Obrador que tot i estar cansat per la manca de jugadors va robar moltes pilotes.

Anotadors: Francesc S. (6), Joan Obrador (6), Xavier (2) i Xisco (4).

Crònica Iniciació Joan Capó

Una primera jornada amb molt bones sensacions, el partit contra sant alfons va ser igualat i emocionant, fins al darrer moment que gràcies al cesto d’en Pau ens vàrem endur la victòria.

El segon partit contra campos no va tenir tanta història i aconseguirem dominar de principi a fi realitzant molt bona feina.

Cal destacar el bon partit d’en Pau i n’Arnau i que tots els nins varen lluitar molt, cal destacar la lluita de na Natalia i d’en Manuel, ja que varen robar molts de balons.

Punts: Pau (8punts), Miquel (2punts), Arnau (6 punts) i na Salut (2 punts).

Benjamí Sant Alfons 24 – 16 Joan Capó

Ens enfrontàvem a un gran rival que no va posar gens fàcil el triomf. El respecte que els hi teniem es va convertir en por en el primer quart on encaixarem un 10 a 4 en contra. En el segon quart, les ganes, la concentració i l’anotació creixeren imposant-nos al descans per 16-12. Després del descans l’equip no va baixar el ritme i ens emportàrem el partit gràcies a una defensa immensa, que en 3 quarts va rebre 6 punts amb un marcador final de 24 a 16 a favor.

Cal destacar el bon partit en tots els àmbits de Tomeu Salvà ( 8 punts i varies pilotes robades), l’estelar segon quart de Miquel Mateu Uguet (on va aconseguir 10 punts) i també el magnífic canvi d’actitud que va tenir l’equip quan les coses no anaven gaire be.

Jugaren: Miquel Mateu U. (12p.), Tomeu S. (8p.), Santi A. (2p.), Biel N. (2p.) Toni R., Neus P., Pere S., Nadia R., Javi C., Ivan C., Friedrich H. i Joan F.

Benjamí Cas Concos 24 – 16 Santanyí

Als nins i nines de Cas Concos els va costar molt entrar dins el partit, amb un parcial al final del primer quart de 6-2 en contra, fins al minut 14 no vam reaccionar…on una bona defensa i moltes recuperacions de pilotes van fer que al final poguessim guanyar el partit…1,2,3..Cas Concos!!!!

Jugaren: Caterina del Mar (10 punts), Miquel Rosselló (14 punts), Glòria Julià, Lia Travieso, Toni Pascual, Sebastià Matemales, Marta Bover, Magdalena Maimó, Valentina, Sofia Gómez i Cristina Vacas

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó