MIQUEL BESTARD VA PRESIDIR LA JUNTA DE LA MUTUALITAT

14 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

La darrera Junta del 2013 va comptar amb l’assistència del president, que va voler felicitar personalment el Nadal als presents.

La reunió va servir per tancar l’any amb un balanç molt positiu en la tasca mèdica de la Mutualitat de Futbolistes, que ha vist augmentat el número de fitxes fins prop dels 30.000.
Els presents varen constatar que durant la darrera temporada les revisions mèdiques a futbolistes varen superar els 13.500, amb una menció especial a Eivissa, que en va fer més de 3.000.
També hi ha hagut increment en els cursos de Desfibrilador i Primers Auxilis, que ja han arribat a tots els clubs de les Illes Balears. De fet, ja no queda cap club que no tengui membres habilitats per l’ús dels Desfibriladors que s’han repartit pels camps de futbol i futbol sala.

La Junta en ple se va congratular per la presència del president Miquel Bestard, que surt d’una llarga malaltia, i el va ovacionar calurosament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com