JESÚS TRIAY ‘SHUTÍN’ A HANDIA A PER UNA PLAÇA PER L’EUROPEU DE LISBOA

15 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Shutín

El karateka Jesús Triay ‘Shutín’ (Físics Ciutadella) és des d’ahir a Gandia per a disputar les fases finals del Campionat d’Espanya de Karate en la modalitat de kúmite (combat) i en la categoria júnior -68kg. A priori, i com asseguren des del propi club de Ciutadella, en ‘Shutín’ és, en teoria, “un dels màxims candidats a pujar a l’escaló més alt del podi”, tot i que des de Físics ja avisen que no els agrada anticipar-se als esdeveniments. Sí que és cert però que els anima el fet d’haver desbancat a les prèvies al seu màxim rival, qui va participar en el darrer Mundial en el seu pes.

No obstant, el prometedor karateka ciutadellenc haurà de lluitar amb els altres 7 millors d’Espanya. Pel seu entrenador, i pare, Jesús Triay ‘Shuto’, “arriba a aquest campionat molt preparat física, tècnica i anímicament. Jo diria inclòs que hi arriba com mai hi ha estat”, gosa a dir.

I tot açò amb la mirada posada en l’Europeu del mes de febrer que es disputarà a Lisboa (Portugal). “Tant el propi competidor internacional, com jo com entrenador, esperam que sigui ell el que representarà a Espanya davant Europa, i ja es veurà si pot repetir el triomf del 2012 a Azerbaian, on va obtenir el segon lloc”, tanca esperançat el tècnic del Físics.