SHUTÍN, CAMPIÓ D’ESPANYA JÚNIOR A GANDIA

16 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

EL nostre karateka del FÍSICS CIUTADELLA Jesús Triay Shutín s’ha proclamat nou campió d’Espanya de karate júnior en el Nacional celebrat aquest cap de setmana a Gandia. El ciutadellenc és la primera vegada que puja a l’escaló més alt del podi i ho ha fet d’una manera aclaparadora, sense perdre cap combat i derrotant en la final a un lluitador canari per 2-0, essent sempre superior.
El karateka del FÍSICS CIUTADELLA, després de quedar segon d’Espanya i d’Europa, dona una nova passa en la seva espectacular trajectòria, una participació que el podria dur al pròxim Europeu de Lisboa si el seleccionador espanyol s’avaba de decidir per ell a les pròximes convocatóries de selecció.
Jesús Triay Shuto, entrenador de la ferm promesa, té clar que aquest primer lloc espanyol de Shutín ha arribat perquè «ell està en un moment espectacular, el millor probablement de la seva curta carrera. Ha estat molt segur i més convençut que mai a Gandia, i ningú li ha pogut», exclama el tècnic, que ara sí reconeix que tenia molt bones senssacions abans de partir.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com