CLUB GIMNASTICA ELENA GOMEZ TALLERS DE NADAL

3 enero 2014 | Por Redacción | Categoria: Campus, Gimnasia Artística

Aquets dies hem realitzat dues activitats al nostre gimnàs. La primera ha sigut la acampada anual que fem conjuntament el club Gimnàstic Gázquez de Llucmajor i el Club Gimnàstica Elena Gómez on organitzem tallers de Nadal, realitzem entrenaments especials més divertits amb circuits i noves acrobàcies i per el vespre fem una sessió de cinema, tot pensat per a nins i nines a partir de 5 anys, però sempre fem excepcions i algú més petitet s’apunta.

 La segona activitat que hem organitzat ha sigut un Stage de tecnificació de 4 dies i doble sessió d’entrenament cada dia per els nivells de Promogym i Nivells 1 i 2, on han vingut gimnastes de Llucmajor, Eivissa i Manacor. Tota la programació esta pensada per poder millorar els elements obligatoris de competició i incorporar noves dificultats als exercicis.

 Tant a la primera activitat com a la segona, per dinar i per sopar hem anat al bar “El Porrón” i volem agrair el tracte tan bo que ens han dispensat.

 

TOFOL.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com