Lebrook guanya l’especial Sant Antoni a l’hipòdrom de Maó

22 enero 2014 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Jornada amb sis curses patrocinades per el Consell Insular de Menorca, amb l’assistència de Salome Cabrera.

Els poltres de dos anys obriren la jornada, Brouni de Jord era la mes rapida de sortida i agafava el cap de la cursa, Birra Hall SB es col·locava en segona posició i un poc mes enrere Bloom d’arlau, les posicions no variaren fins a falta de cinc cents metres quan Birra Hall SB ataca amb contundència a Brouni de Jord aconseguint la victòria, Brouni de Jord acabava desqualificada i Bloom d’arlau acaba en segona posició.
La segona cursa del capvespre fou dominada de principi a fi per l’egua de Quadres Biniati, Vinabel Biniati, aconseguint una brillant victòria, Treisy Llinaritx acabaria en segona posició i Nenuphar Maria completaria el trio.
Lulu de Font fou la primera dominadora del premi Acha de Pre, seguida per Niki Monsol i June First, seguidament Niki Monsol passaria a comandar la cursa i al seu costat June First, les posicions es mantingueren fins a la darrera volta on Unati ataca i es destaca del grup guanyant de la ma de Sara Pons, Uta Camps aconseguia la segona posició i Super Rai VX acabava en tercera posició.

La quarta cursa de la jornada coincidia amb l’especial Sant Antoni, nou inscrits, Lebrook fou el mes ràpid de sortida i agafa el cap de la cursa, al seu costat es situava Oliver Monsol i darrere ell Mexhammer Marino i Panama Du Rib, Lebrook es mantingué sembre en primera posicio i aconseguí el triomf amb Bernat Jover al sulky, Unaltre M apunt estaria de sorprendre a Lebrook i acaba en segon lloc, Ruy Blas completaria el pòdium.
Noma Scot es retroba amb la victòria en el premi Arrow SK, l’egua conduïda per Vicent Mata guanyaria la cursa després de anar situada en tercera posició hi ha falta de mil metres situar-se en primera posició, aconseguint una còmode victòria per davant de Usa Atac segona i Tremendo SPA tercer.
Tancava la jornada el premi Anouskha, vicotria facil i contundent per l’exemplar de les cuadres Mondejar, Nimbus du Linon, des de la sortida es coloca en primera posicio i guanya amb molta superioritat de la ma d’Emilio Mondejar, Tana Sund SO aconseguiria acabar en segona posicio i Misterios Mar seria tercer.
JOSEP OLIVES

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com