FINAL COPA JUVENIL. FERRE 1 – CE ALAIOR 2.

25 enero 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
C.E. FERRERIAS

Avui capvespre en la final de copa juvenil hem pogut veure la crudesa del futbol ja que després de fer una lliga impecable sumant 12 punts més que el segon classificat Alaior, un injust sistema de competició ens ha perjudicat, ja que en la unica derrota després de 13 partits hem perdut la copa.

En el partit d’avui no ens han sortit les coses a més l’equip alaiorenc ha agafat molta moral i confiança quan en el minut 3 s’han avançat aixó ens ha afectat, hem intentat reaccionar peró ells avui els hi ha sortit un bon partit en defensa, en 2 corner i una passada per la banda de Miquel han vingut les millors ocasions per part nostra, peró ja avançat el primer temps han aprofitat una contra per fer el segon gol, que ha pesat molt en la reacció, l’equip sempre ha lluitat apretant fins el final, peró no ha pogut ser.

En el segon temps hem volgut reaccionar i en el primer quart d’hora hem fet 2 bones arribades, una d’elles ha pogut ser clau per poder reaccionar ja que en el minut 15 hem estat apunt d’empatar peró el porter alaiorenc ha fet una gran aturada, aixó hagués pogut cambiar la dinamica l’equip ho ha provat, peró la poblada defensa amb 2 lineas juntes ha estat dificil de superar a més ells tenen un equip amb envergadura i era dificil de superar per alt, hem tingut una altra bona opció per haver posat emoció, l’Alaior sortia a la contra ja que hem tingut que arriscar, ha estat en el temps afegit quant hem conseguit marcar, quedavén 2 minuts en que hem forçat un corner que per poc no s’ha rematat.

Només queda felicitar a tot l’equip per el bon torneig de copa que han fet mostrant una gran superioritat durant la lliga i per un partit no s’ha fet justicia, ells han estat els autentics campions.

Ara a oblidar aquesta decepció i pensar en la lliga per demostrar el nostre joc i superioritat damunt els equips rival, molts d’anims a tot l’equip, cap a la lliga.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com