SA QUARTERADA: 1ª EDICIÓ DE LA CURSA POPULAR I SOLIDÀRIA DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

17 febrero 2014 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Eventos, Otros Deportes
sa-quarterada

Santa Maria del Camí, tot i contar amb molts aficionats al running, era un dels pocs municipis mallorquins que encara no tenia la seva pròpia cursa inscrita al calendari anual de curses.

Enguany, gràcies a la iniciativa i empenta d’un grup de joves del poble que s’han posat al front i a la col·laboració de l’ajuntament, Santa Maria del Camí s’estrenarà amb la primera edició de la «Cursa de sa Quarterada». Aquest nom, tan mallorquí, ve del fet que la distància a córrer, 7.103 metres, coincideix amb la superfície en m2 d’una quarterada.

La cursa, de caràcter popular, té l’alicient adicional del seu esperit solidari, ja que l’objectiu serà la recaptació de fons per a l’associació «Un Somriure per Txernòbil», dedicada a l’acolliment d’infants afectats pel desastre nuclear de Txernòbil.

La cursa tendrà la sortida (11 h.)  i arribada a la plaça Nova, amb un recorregut majoritàriament urbà. Hi haurà també la possibilitat de participar en la modalitat de nòrdic walking, curses infantils a les 10 h. i per a tots aquells que no puguin córrer, la possibilitat d’adquirir un dorsal solidari el mateix dia de la cursa que els servirà per participar en el Gran Sorteig de regals que es realitzarà un cop finalitzada la cursa.

Les inscripcions es realitzaràn a la pàgina web www.elitechip.net i fins 1h abans el mateix dia de la cursa a la plaça Nova.

Aquesta gran festa de l’esport i la solidaritat tendrà una cloenda inmillorable amb una gran paella Solidària a carrec dels cuiners de “can Beia”. Els “tickets-donatiu” es podran comprar en fer la inscripció a elitechip, a l’ajuntament i a diferentes comerços del poble. Vos seguirem informant!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com