MEMÒRIA CAMPIONAT DE MALLORCA INFANTIL-CADET (Dissabte 15 de març 2014)

18 marzo 2014 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

1.- PRESENTACIÓ:
Dissabte 15 de març és va dur a terme el Campionat de Mallorca infantil-cadet, competició classificatòria pel proper Campionat de Balears d’aquestes categories.
2.- DATA: Dissabte 15 de març de 2014.
LLOC: Pabelló Municipal Germans Escalas de Palma. Els participants van esser convocats en 2 torns:

Infantils a les 15’30h.

Cadets a les 16’45h.
3.- INSCRIPCIONS:
Cada un dels Clubs de judo de Mallorca va tenir l’opció d’enviar les inscripcions dels seus esportistes a la Federació fins dia 7 del mateix mes. Aquestes insncripcions foren revisades per a que tothom tengués la llicència federativa i la seva documentació fos correcta. També un requisit per poder participar en aquest Campionat va ésser que els judocas haguessin assistit a un mínim de 3 controls escolars dels 4 que hi ha fixats al calendari esportiu (competicions, entrenaments..) que la Comisió Tècnica té establert en el seu Reglament Escolar.

Per categories el nombre de participants va ésser el següent:
Infantil femení: 12 esportistes.

Infantil masculí: 31 esportistes.

Cadet femení: 4 al·lotes.

Cadet masculí: 48 al·lots.
La mateixa setmana de la competició la Comisió Tècnica va realizar els sortetjos del Campionat i algunes categories de pes quedaren lliures. Les categories de pes per aquest Campionat foren les següents:
Categoria infantil.

Femení: -36 Kg. -40 Kg. -44 Kg. -48 Kg. -52 Kg. -57 Kg. -63 Kg. +63 Kg.

Maculí: -38 Kg. -42 Kg. -46 Kg. -50 Kg. -55 Kg. -60 Kg. -66 Kg. +66 Kg. 

Categoria cadet:

Femení: -40 Kg. -44 Kg. -48 Kg. -52 Kg. -57 Kg. -63 Kg. -70 Kg. +70 Kg.

Masculí: -50 Kg. -55 Kg. -60 Kg. -66 Kg. -73 Kg. -81 Kg. -90 Kg. +90 Kg.
4.- RESPONSABLES:

PRESIDENT: Miquel A. Bisquerra Rigo.

DELEGAT DE MALLORCA: Bernat Tomàs.

COMISIÓ TÈCNICA: Pep Mascaró i Javier Mancheño.

COMISIÓ JUDO INFANTIL: Maribel Fernández.

COMISIÓ D’ARBITRATGE: Juan A. Martínez

DELEGATS: un de cada club participant.

5.- DESENVOLUPAMENT DEL CAMPIONAT:
A les 15’30h els esportistes infantils varen arribar per realizar el pesatge i començar a les 16h. Els Cadets van venir a les 16’45h pel pesatge i inici competició a les 17’30h. Al pavelló hi havia distribuits 4 tatamis on tot el temps hi va haver combats. Se va veure un bon nivell de judo Varen ésser combats a 3 minuts on cada un dels esportistes havia de fer un altre esforç per poder classificar-se pel Campionat de Balears que es celebrarà 12 d’abril a Calvià.

Al llarg de la temporada han entrenat, han participat a entrenaments Federatius, Trofeus, Competicions i sortides a nivell Nacional per progresar i millorar el seu nivell tècnic i arribar a aquest dia en les millors condicions.
En acabar se va fer entrega de les Medalles als 1rs, 2ns i 3rs.
Cal remarcar que només els 1rs i 2ns són els que s’han classificat per poder disputar el Campionat de Balears, hauran de fer combats amb judocas de les altres Illes i lluitaran pel 1r lloc i classificar-se pel Ct. Espanya Escolar.

A continuació anomenam a tots els classificats, la selecció de Mallorca que ens representarà a Balears és la següent:

    L’entrega de medalles es va fer per part del President de la FBJ D. Miquel A. Bisquerra.

    Va ésser una bona Jornada, els esportistes varen fer bona feina i casi tots van cumplir amb els seus objectius, ara els toca donar una passa més: preparar el Ct. De Balears i aconseguir que la selecció de Mallorca obtengui els millors resultats i el màxim nombre de medalles i classificats pel Ct. D’Espanya Escolar.

Per acabar es va fer un reconeixement a un dels nostres amics, companys i àrbitre per tota la seva tasca i ajuda en el món de l’arbitratge: d. Manolo Campos.

DELEGAT DE MALLORCA
Bernat Tomàs Oliver
PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ BALEAR DE JUDO I EE.AA
Miquel Àngel Bisquerra Rigo

Comentarios cerrados