Cinc karateques del Físics són al Nacional d’Oviedo

11 abril 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
FÍSICS

Els joves karateques del FÍSICS CIUTADELLA, Laia Taltavull, Judith Álvarez, Rafel González, Julen Triay i Francesc Sanz, junt amb la monitor del Spirit Alaior Cris Ferrer com a entrenadora, participen aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya Infantil de Karate que es celebra a Oviedo.

El gimnàs ciutadellenc és el club de les Illes Balears que més lluitadors aporta en aquest Nacional i pel director tècnic del club Jesús Triay ‘Shuto’, «si els nostres al·lots surten i fan les coses com saben fer, els pot anar molt bé. Medalla? Es molt difícil però tenim la confiança amb ells, crec que si en poguéssim dur alguna seria tot un èxit».

Recordar que en aquest Nacional 2014 d’Astúries hi haurà uns 1.000 competidors i de molta qualitat. «El nostre gran hàndicap com sempre està en la manca de rodatge», diu l’entrenador.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com