Ángel Arribas guanya el Torneig Internacional d’escacs de Cala Rajada

12 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Ajedrez, Otros Deportes

El mestre internacional espanyol Ángel Arribas ha guanyat el Torneig Internacional d’escacs de Cala Rajada que s’ha celebrat al Centre Cultural Cap Vermell. Arribas ha fet campió després de realitzar un excel·lent torneig i quedar per davant dels principals favorits, els grans mestres Vladimir Petkov (Bulgària) i  Salvador del Rio (Espanya).
A més, Arribas ha aconseguit a Cala Rajada el títol de gran mestre, màxim títol d’un jugador en l’àmbit mundial, un gran èxit pels escacs espanyols. El mestre internacional Ramsus Skytte (Dinamarca) ha quedat quart; mentre que el mestre FIDE Andreas Breier (Alemanya) ha ocupat la cinquena posició,  aconseguint la seva tercera i definitiva norma de mestre internacional.
El torneig ha comptat amb el suport del departament de Turisme de l’Ajuntament de Capdepera. La part tècnica del torneig ha anat a càrrec de la Federació Balear d’escacs, WinterChess i ChessMallorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com