I JORNADES ESPORTIVES D’INCLUSIÓ

12 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Especiales, Otros Deportes

El passat dissabte, dia 10 de maig, al Poliesportiu de Sa Torre dels Enagistes de Manacor, entre les 10’30 i les 13’30 hores, ha t3ngut lloc la ‘I Jornada Esportiva d’Inclusió’, que ha comptat amb aproximadament uns 250 participants.
Les ‘Jornades d’inclusió’ per a tothom es presentaren amb la premissa de  proporcionar models de bones pràctiques inclusives, tant en l’àmbit dels centres educatius com dels esportius . Es pretén donar a conèixer recursos que afavoreixin la inclusió de persones amb discapacitats motrius, sensorials i intel·lectuals, així com oferir un marc de reflexió sobre la inclusió i la normalització social mitjançant les activitats físiques proposades tal quelcom el tir amb arc , la Boccia ,tir amb fona, jocs tradicionals,i altres modalitats com la Joëllette o la marxa nòrdica, entre d’altres.

Aquesta convocatòria ha estat organitzada per la Federació Balears d’Esports per a persones amb Discapacitat (FEBED), l’Associació AEDIM i la Fundació Aproscom, amb el patrocini de la Fundación Iberostar .l’Ajuntament de Manacor i el Consell de Mallorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com