La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, assistirà demà diumenge a la gran diada hípica que se celebrarà a l’hipòdrom de Son Pardo, en el marc del Gran Premi Nacional 2014.

17 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
81é Gran Premi Nacional de Trot

El programa esportiu del matí començarà a les 10.30 h i finalitzarà a les 13.05 h.

A les 12.10 hores, es disputarà el Gran Premi Consell de Mallorca-Memorial Joan Verger Pocoví, una de les curses més destacades del programa matinal.

El lliurament del trofeu comptarà amb la presència de la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler; el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, representants del món del trot, així com familiars de Joan Verger.

 

A les 16.00 h es reprendran les carreres que es perllongaran fins a les 20.10 h.

 

A partir de les 17.00 hores començaran els actes de celebració del Gran Premi Nacional 2014 amb l’actuació de la Banda de Música Santa Cecília de Son Rapinya i la desfilada dels cavalls de la Policia Muntada de Palma davant la tribuna principal. Posteriorment, tendrà lloc la presentació dels cavalls participants a la cursa amb el tradicional recorregut per la pista i passejada per les graderies per saludar a les autoritats i aficionats.

 

A les 17.50 hores donarà inici el Gran Premi Nacional, la cursa més important del calendari trotó, i que enguany arriaba a la 81è edició. Una vegada finalitzada la carrera, les autoritats lliuraran el trofeu al guanyador. A continuació, també a peu de pista, es farà l’entrega dels premis escolars de dibuix als guanyadors; Juan Ignacio Leiva, del CEIP Can Pastilla, i Silvia Ferró Ordinas, del CEIP s’Aranjassa.

 

L’acte comptarà la presència de la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom; Catalina Soler, consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca; Margalida Durán, presidenta del Parlament; Gabriel Company, conseller d’Agricultura, Medi Ambient, i Territori de l’Executiu Autonòmic; el batle de Palma, Mateo Isern; el tinent de batle, Fernando Gilet, entre d’altres representants de les institucions de les illes. També hi seran presents els màxims responsables dels cossos de seguretat com Antonio Emilio Jarabo de la Peña, cap Superior de Policia, i representants del sector hípic, encapçalats per Joan Llabata, president de la Federació Balear de Trot, i Rafel Manera, el seu homòleg d’Astrot.

 

Durant tota la jornada, des de les 10.00 i fins a les 20.00 h, romandrà oberta la Fira de Productes Alimentaris i Artesanals de Balears així com l’exposició de trofeus antics del Gran Premi Nacional 1934-1975. Igualment, el hall de l’hipòdrom acollirà la mostra de dibuixos del concurs escolar.
programa oficial de les carreras i actes destacats que es celebraran durant tota la jornada

 Descargar Programa

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com