III Festa de L´esport Llubí, 13,14,i 15 de Juny de 2014 Polideportiu Municipal

10 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Celebraciones, Eventos, Fútbol
Joan Ramis Perelló

Benvolguts llubiners i llubineres,
L’ esport a Llubí esta d’enhorabona, i es posa de manifest amb la nova edició de la festa de l’ e sport. Aprofiteu aquesta oc asió per fer ús de les instal·lacions esportives municipals gaudint d’una jornada divertida amb la Olimpiarialla, i participant a les altres activitats organitzades.

L’edició d’enguany es presenta més ambiciosa que mai, coma novetat, tenim la Taula Redona Esportiva en la que participaran figures rellevants de l’esport, com són: Andrea Fuentes, medalla de plata i bronze de natació sincronitzada a les darreres olimpíades de Londres i resident al nostre poble, TOfo! Casatanyer, 1er classificat Copa del Món de curses de muntanya 2009/2010, Elena Gómez, campiona del món de gimnastica artística a l’any 2002, Damia Amer, ex jugador de futbol professional i actual delegat de RCD Mallorca i Miguel Bestrad, President de la Federació de Futbol de les Illes Balears. No hi ha dubte que sera una ocasió molt interessant per coneixer i compartir amb els ponents convidats experiencies, preparació i sacrificis que els han dut a aconseguir els seus exits esportius.

Com cada any, es dura a terme el ja tradicional sopar a la fresca i ellliurament deis Premis Anuals de l’Esport Local. La recaptació d’enguany anira a benefici de l’Associació de Donants de Sang, cree que és una bona ocasió per trobar-nos i fer un pa amb olí per una bona causa, a més de felicitar als esportistes locals que han fet merits per aconseguir aquest reconeixements.

La meva felicitació a la regidoria d’esports per organitzar i coordinar aquesta III edició de la Festa de l’Esport, esdeveniment esportiu i d’esbarjo. Al mateix temps que aprofito per felicitar a totes les associacions esportives de Llubí que col ·laboren amb aquest Ajuntament organitzant activitats i dinamitzant l’ esport a Llubí amb tots els beneficis socials que aixo comporta.

Com ja he dit abans, vos animo a participar a totes les activitats organitzades en motiu d’aquesta III Festa de l’Esport.

Rebeu una cordial salutació.
Benvolguts llubiners i llubineres,
Batle de Llubí
Joan Ramis Perelló

Toni Vallespir Perelló

Com a regidor d’ esports de 1 ‘Aj untament de Llubí, vull agrair a totes les associacions i clubs
esportius de Llubí, la seva entrega, ajuda i disposició en la seva participació dins l’organització de la III edició de la festa de l’esport local. Sense ells, no seria possible poder realitzar aquesta festa, una festa on es fa un reconeixement als esportistes locals i a on les associacions i clubs
mostren al poble les seves activitats que durant tot l’any realitzen.

La festa de l’esport va néixer ara fa tres anys, amb la intenció de fer un día de unió, amistat i participació de tota la família esportiva de Llubí, i sense cap dubte, l’objectiu s’ha complit amb molt d’exit. Vull agrair al
Grup Espeleó Llubí i al Club Petanca TR Balear Llubí la seva incorporació a la organització de la festa, com també la col ·laboració de Es Quinqué.
A més, aquest any, realitzarem la primera taula rodona de l’esport amb la participació d’esportistes d’elit, la projecció d’una pel·lícula relacionada amb l’esport i la projecció del partit del Mundial de Brasil entre la selecció espanyola i Holanda. També, com ja fa tres anys, es faran entrega deis guardons que acrediten als esportistes, equips i entitats, destacats perla seva promoció i desenvolupament de l’esport dins el municipi al llarg de la temporada 2013/2014.

Per aquest motiu, l’area d’esports de l’Ajuntament vol reconeixer públicament els merits, tant esportius com socials, de tots els que fan possible que l’esport sigui un aspecte important de les nostres vides i del nostre municipi, desitjant que aquestes distincions serveixen d’agrai»ment i anim per seguir fent de l’esport un element de formació, diversió i convivencia de tots els llubiners.

Per acabar, sopar a la fresca a benefici de la Germandat de donants de Sang, coincidint amb el día mundial deis donants de Sang.
Esperem que gaudiu d’aquests dies de festa esportiva
Us esperem a tots!
El regidor d’esports,
Toni Vallespir Perelló

DIVENDRES13DEJUNY
A les 20.45 h. al Teatre Municipal
Projecció del partit de futbol del Mundial de Brasil
ESPANYA – HOLANDA
DISSABTE 14 DE JUNY
A les 16.30 h al poliesportiu municipal
«III OLIMPIARIALLA»
Gimcana lúdica per a totes les edats, on les associacions esportives locals
organitzen una prova relacionada amb el seu esport.
Hi haura proves que es realitzaran dins la piscina, per tant, s’ha de dur
banyador.
Inscripcions: de 15.30h a 16.30 h al poliesportiu municipal
A les 22.00 h.
SOPAR A LA FRESCA
Inscripció a l’Ajuntament fins dimecres 11 de juny i s’abonara una quota
simbolica d’1€, a benefici de la «GERMANDAT DE DONANTS DE SANG»
coincidint amb el dia mundial dels donants de sang.
Es podra recollir el menjar de les 21.30h a les 22.00h al poliesportiu,
presentant el tiquet d’inscripció.
L’Ajuntament muntara taules i cadires i entregara pa, oli, sal, tomatigues,
pebres, cebes, plats, tassons, torcaboques, coca dolc;a i gelat.
El servei de bar anira a carrec del CDA Llubí Í del Bar Poliesportiu.
A les 23.00 h.
ACTE DE LLIURAMENT DELS
PREMIS ANUALS DE L’ESPORT LOCAL 2014
RECAPTACIÓ SOPAR SOLIDAR! A BENEFICI DE:
GERMANDATDEDONANTSDESANG
PREMI DEL CONCURS DE DIBUIX

DIUMENGE 15 DE JUNY
A les 17h. al Teatre Municipal
,
Projecció de la pel·lícula «FUTBOLIN»
A les 19h. al Teatre Municipal
1 TAULA RODONA ESPORTIVA
19.00h. Obertura de la Jornada a carrec de Juan Galma Contesti.
19.05h.- Intervenció del regidor d’esports Toni Vallespir.
19.10h. Ponencia a carrec de ANDREA FUENTES,
Medalla de plata i bronze als Jocs Olímpics de Londres 2012 de natació
sincronitzada i resident a Llubí.
19.20h. Ponencia a carrec de TÓFOL CASTANYER,
1 er Classificat Copa de Món curses de muntanya 2009/201 O.
19.30h. Ponencia a carrec de ELENA GÓMEZ,
Campiona del Món de Gimnastica Artística a l’any 2002
19.40h. Ponencia a carrec de DAMIÁ AMER,
Ex jugador de futbol professional i actual delegat del RCD Mallorca
19.50h. Ponencia a carrec de MIQUEL BESTARD,
President de la Federació de Futbol de les Illes Balears
20.00h. Taula rodona amb tots els ponents, a on els assistents podran formular
preguntes als esportistes.
Cloenda de la jornada a carrec del Batle Joan Ramis Perelló.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com