Son Pardo acollirà aquest divendres el Campionat Europeu d’Aprenents 2014

17 junio 2014 | Por Editor | Categoria: Otros Deportes, Trote
Llabata, Soler i Gómez amb Joan Riera Sitges

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler; el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, i el seu homòleg de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han presentat avui aquest esdeveniment, acompanyats per Joan Riera Sitges, que representarà a Espanya a la competició

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, juntament amb el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, i el seu homòleg de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han presentat avui el Campionat Europeu d’Aprenents de Trot 2014, que se celebrarà el proper divendres, 20 de juny, a l’hipòdrom de Son Pardo.
A l’acte també hi ha assistit Joan Riera Sitges, que representarà a Espanya al campionat, qui ha assegurat que farà tot el possible per guanyar la competició o fer pòdium. El jove manacorí lluitarà per la victòria contra dotze països europeus, entre els quals hi ha França i Suècia, les grans potències d’aquest esport, ha indicat Llabata.
El president de la Federació Balear de Trot ha mostrat la seva satisfacció per la celebració a Balears, i en concret a Mallorca, d’aquesta competició, fruit de la col·laboració amb l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, i de les bones relacions amb les institucions esportives de trot a nivell europeu, ha declarat.
De la mateixa manera, la consellera Catalina Soler ha agraït, en primer lloc, la feina i la gestió que han fet les entitats del sector per dur a Mallorca aquesta competició, que demostra la importància del trot mallorquí a nivell internacional, ha indicat.
Soler ha desitjat molta sort a Joan Riera Sitges, de qui ha dit que és un «excel·lent alumne» i un dels menadors amb més futur a Mallorca. La consellera ha afirmat, igualment, que disputar aquesta competició és ja tot un èxit, per la qual cosa li ha donat l’enhorabona.
Joan Riera Sitges, tot i la seva joventut, té una gran experiència. Va debutar el 2007 amb Khumour aconseguint la quinta plaça. Aquell mateix any va guanyar la seva primera carrera i actualment n’acumula 91, la darrera l’aconseguí aquest passat cap de setmana.
Al seu palmarès cal destacar el Gran Premi d’Egües 2014 amb Bri d’es Massos i el Premi Ciutat de Manacor de 2011, victòria que aconseguí amb Mystere du Ahme.
Tant la consellera Catalina Soler, com Joan Llabata i Nicolau Gómez han mostrat el seu suport a Joan Riera Sitges i han augurat un gran dia de carreres i d’èxit per al trot mallorquí.
Aquesta serà la quarta vegada que Balears és l’amfitriona d’aquest campionat. La competició, que constarà de quatre curses, obrirà el divendres la temporada de carreres nocturnes a Son Pardo, a partir de les 21.00 hores.

Comentarios cerrados