El manacorí Joan Riera se proclama subcampió Europeu d’Aprenents 2014

21 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Joan Riera

El belga Joeri de Leander es va proclamar campió del Campionat Europeu d’Aprenents 2014, que es va celebrar ahir vespre a l’hipòdrom de Son Pardo. De Leander amb 53 punts, es va adjudicar la victòria, seguit del mallorquí Joan Riera, amb 50 punts, i del noruec Marius Hoitomt, amb 39 punts.
El jove manacorí ha demostrat la seva qualitat i experiència a la pista durant la competició, on s’ha enfrontat a dotze països europeus, entre els quals hi han estat presents França i Suècia, les grans potències d’aquest esport.
El conseller de Cooperació Local del Consell de Mallorca, Bernardí Coll, juntament amb el president de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, i els màxims representants del sector del trot, encapçalats pel president de la Federació de Trot, Joan Llabata, i el seu homòleg d’AsTrot, Rafel Manera, varen seguir la competició a l’hipòdrom de Son Pardo, on es va donar cita nombrós públic per gaudir d’aquesta primera reunió nocturna.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com