Els juvenils “A” no mantenen la categoria.

21 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
juvenils A

Després del resultat del partit d’anada, no hi va haver remuntada, i els Juvenils “A”, varen tornar a perdre contra el Patronat per 1-3 i es veuen abocats al descens de categoria.

 

Si en el partit d’anada el Patronat, ja es va imposar per 3-0, en el de tornada, jugat el passat dimecres dins Son Caulelles, tornar a perdre per 1-3, descendint a la Primera Regional.

L’alineació presentada per l’Sporting d’inici fou: Munar, Marina, Llinas, Juan, Pons, Lozano, Garcia, Mañas, Barcelo, Mari i J. Reales.

Al llarg de partit es varen fer els següents canvis: minut 51 B, Reales per Marina, minut 58 Santana per Barcelo, minut 62 Brown per Pons.

Veren la tarja groga, Mañas i Lozano.

El marcador va anar així; 0-1 minut 9 Izquierdo, 0-2 minut 50 Lopez, 0-3 minut 76 Paz i l’1-3 definitiu Mañas al minut 88.

 

Informa: Deporte Balear  fuente:  sportingsantmarçal.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com