El Cercle Solleric de Sóller busca jugadores

22 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino
Cercle Solleric

L’equip de futbol femení del Cercle Solleric (Sóller) necessita jugadores per a la propera temporada. Bona part de les jugadores actuals no continuaran en l’equip i necessitem noves incorporacions amb tothom qui vulgui jugar. El nivell de joc no és important perquè és un grup familiar, que prioritza el factor lúdic i esportiu. Tampoc importa l’edat, forma física, posició de joc ni procedència. Tothom serà benvingut.

 

L’equip passa per un moment similar al del 2010, quan gairebé totes les jugadores varen abandonar l’equip i gràcies a la incorporació massiva de nous efectius va seguir competint. Ara mateix l’equip és un dels degans del futbol femení a Mallorca: va néixer l’any 2003 com equip femení del CF Sóller, posterioment de la UD Sollerense i actualment del Cercle Solleric. Volem que la història continuï.

 

Per a més informació podeu contactar amb el nostre entrenador Pere Nicolau, al correu dancingnicolau@gmail.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com