Pontenc Femení; Una altre cara nova pel Juvenil «A»: Aroa Neila Fuentes

19 julio 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino
Aroa Neila Fuentes

Central, provinent del Sils, nascuda l’any 1998. Tot i que va començar com a davantera centre, la darrera temporada ha actuat de central en gran part dels partits, i en aquesta nova demarcació és en la que l’Aroa ha cridat l’atenció del conjunt lila.

Velocitat, potència, contundència, força, bon joc aeri tot i no ser una jugadora alta i caràcter, són algunes de les condicions que faran de l’Aroa una central impecable quan treballi aspectes tàctics que fins avui no ha tingut oportunitat de polir.
La jugadora de Sils, a més, compta amb una bona sortida de pilota i un bon desplaçament en llarg, i la tècnica individual que li ha proporcionat el jugar de davantera en etapes anteriors.

Fitxatge importantissim i vital pel Pontenc, que s’asegura una parella de centrals impecable firmant l’Aroa per jugar al costat d’Emma Pujolràs.

MOLTA SORT AROA, I BENVINGUDA!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com