JAUME BENNÀSSAR, DEL FÍSICS CIUTADELLA, UN APROVAT ALT EN TAEWKONDO

1 agosto 2014 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Jaume Bennàsar Tous y  Àngel Quevedo

El prometedor esportista del FÍSICS CIUTADELLA, Jaume Bennàsar Tous, de només 11 anys, ja dona que xerrar en el món del taewkondo menorquí. El passat cap de setmana l’alumne del monitor del gimnàs ciutadellenc, Àngel Quevedo, va fer els examens en el gimnàs Ca Nostra de Ciutadella, amb el delegat a Menorca i el propi tècnic com a examinadors.
L’examen va durar uns 20 minuts aproximàdament i va consistir en tres apartats, entre els quals hi destacaven mostrar les seves habilitats en la tècnica de defensa i atac amb la mà o la tècnica de patades.
Jaume Bennàssar va aconseguir completar un bon examen, “amb un bon nivell” deia el tècnic Àngel Quevedo, i el resultat va ser d’Aprovat.
Un nou èxit per tant a dins del Físics, aquesta vegada en el món del taewkondo, a on es comença a fer camí ja

Comentarios cerrados