Presentació U.E. Lloret davant la seva afició

11 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Celebraciones, Fútbol
Lloret 14-15

Amb moltissima calor es va presentar ahir la plantilla de la UE.Lloret. La presentació la va dur a terme la nostra “speaker oficial” Andrea, que va presentar un a un tots els membres de la plantilla per la propera temporada. Després de les paraules del batle de la localitat D. Juan Jaume i del nostre President D. Miquel A.Coll donar inici el partit corresponent al “Trofeu Sant Domingo 2014″ que el nostre equip disputava contra el Sp.Valldemossa. Molt aviat la superioritat local va tenir la seva recompensa ja que en el minut 2 Alex inaugurava el marcador. El Lloret es va fer amo i senyor del partit, ben assentat darrere amb un centre del camp que disputava i jugava totes les pilotes i una davantera molt encertada, aviat van anar caient els gols. Així, abans del descans Ramón i més tard Juanito van posar el 3-0 amb què va finalitzar la primera meitat.

.

La segona part i a causa de la intensa calor va ser menys intensa però tot i així un Tomeu Vidal molt actiu durant tot l’encontre marcava el 4-0 amb què va acabar el partit, adjudicant així el trofeu els locals.

La UE.Lloret vol agrair a tots els assistents, que desafiant la intensa calor no van voler perdre la presentació i el partit.

 

 Fotos UE.Lloret

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: U.E.Lloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com