Darrer i esperat fitxatge lila: Sònia Ortiz

14 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
Sonia Ortiz

Després de passar per varis equips, el darrer el Vilarroja, va provar sort la darrera temporada al Girona de futbol sala, per tornar ara al futbol de la mà del Pontenc.

Jugadora polivalent, que pot jugar en totes les posicions de l’atac, tot i que la seva posició més natural es la d’extrem, lluint el seu dorsal 3.
Ràpida, amb un bon 1×1 i una bona definició, donarà més «pegada» a aquest conjunt que continua sumant gol amb les noves incorporacions.

A més, la Sònia s’adapta perfectament a l’estil de joc que el tècnic busca: treballadora, amb mobilitat, i molta facilitat per combinar. L’extrem arriba amb l’avantatge de conèixer gran part de la plantilla, pel que la seva adaptació serà fàcil i ràpida.

MOLTA SORT i BENVINGUDA!!

— con Sònia Ortiz Soler.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com