JOSUAH TEIXIDOR, JOVENTUT PER LA LÍNEA EXTERIOR‏

14 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

sant lluisUna nova renovació arriba a l’equip lluisser, després de les ja confirmades en dies anteriors. Es tracta del jove Jusuah Teixidor, que seguirá una temporada més a la disciplina blava.

Teixidor cumplirà la seva primera temporada en edat sénior amb el CCE Sant Lluís, jugant amb l’equip EBA. Procedeix de l’equip Júnior blau, demostrant que si es fan les coses ben fetes s’arriba al primer equip.  Ell ha de servir com a mirall per la pedrera lluisseram ja que demostra que fent fèina i sacrifici hi ha un lloc dins l’equip, com ja va demostrar la temporada anterior.

Josuah Teixidor sera un complement perfecte per la línea exterior de l’equip de Joan Martínez Escala. Es caracteritza per la seva constàcia i treball al que hi cal afegir talent i capacitat de millora,  que l’ha portat a debutar ja en el primer equip la passada temporada.

Aquest passat estiu va participar en el prestigiós Campus dirigit per en Xavi García que va ser aprofitat per el jugador per seguir millorant tant a nivell tàctic-tècnic com a mental.

Una bona noícia idò per l’entitat blava que s’asegura un aler amb molt de futur per endevant i plenament implicat amb el CCE Sant Lluís.

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.


 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com