Atlètic Balears ; Dimecres 27 d’agost a les 19,00(Son Malferit),Presentació del primer equip, juvenil DH i resta de futbol base.

22 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
Son Malferit

L’afició blanc i blava, té una cita ineludible en la qual serà una festa per a tots.
Es presentaran les plantilles dels diferents equips,amb especial atenció dels aficionats en el primer equip i l’equip juvenil de Divisió d’Honor.…
Hi haurà parlaments a càrrec del president Toni Garau,dels màxims accionistes senyors Ingo Volckmann i Guido König, del mister Nico López i del president de la federació,senyor Bestard.
L’acte servirà també, per donar a conèixer la nova casa de la família balearica, el camp de Son Malferit, que estarà pràcticament enllestit. Amb l’ampliació de la grada,la construcció d’una coberta, dues grades desmuntables, la nova gespa, un club social per als aficionats,bar i altres obres que és podran visitar.
Tot en un ambient festiu, amb música i un refrigeri amb productes de la terra.

Vos esperam a tots i totes ¡¡¡
Facebook Atletic Balears

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com