L”ITALIÀ MAURO RINCHETTI, UN LUXE DE VISITA PELS MEMBRES DE L’AIKIDO DEL FÍSICS CIUTADELLA

23 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino

Des de fa anys ja visiten les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA aikidokes d’arréu del món (francesos, alemanys, anglesos, catalans, bascs, etc) i un d’ells és en Mauro Rinchetti, que ja fa temps que coneix a la gent de Ciutadella i amb el que han practicat amb anterioritat. L’italià Mauro Rinchetti ha estat aquests passats dies al gimnàs del carrer Barcelona i ha mostrat la seva classe com a  Cinturó Negre 2º Dan d’Aikido, de l’escola d’en Christian Tissier.
“Encara que tots dos no som a la mateixa escola, pactiquem junts alternant la docència, mostrant singularitats pròpies de cadasqun dels diferents estils”, ens diu Toni Anglada, el representant del FÍSICS en l’aikido.
Durant les tres setmanes que Rinchetti s’ha trobat de vacances per Menorca han tingut l’oportunitat de practicar i millorar, sempre pensant amb el bé dels alumnes del FÍSICS.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com