Huracán Valencia CF – Atlètic Balears ( 3-2 )

25 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Equipo tecnico

Huracán Valencia CF: Paco, Barrio, Peris, Fali, Vidal, Amarilla, Rubio (Julià min 65), San Julián, Tariq (Javi Navarro min 75), Loro i Txomin (Cifo min. 82)

Atlètic Balears: Perales, Álvaro, Alomar, Ramos (Dalmedo min 46), Guasp, Esteban, Jaime, Nando, Ripoll, Cifu (Oller min 72) i Nacho (Torres min. 65)

Amonestacions: groga a San Julián per l’Huracán; groga a Alomar, Álvaro, Esteban i Dalmedo per l’Atlètic Balears

Gols: 1-0 Loro min 12; 1-1 Nando min 17; 2-1 Rubio min 25; 3-1 Loro min 79; 3-2 Nando min 89

L’Huracán ha demostrat que és un seriós candidat a ficar-se al play-off per l’ascens davant d’un Atlètic Balears orfe en atac i fluix en defensa. Sens dubte, les lesions han minvat el rendiment de l’equip.

Davant el potencial del rival, Nico López s’ha decidit per una defensa de 5 homes: Jaime, Esteban, Ramos, Álvaro i Guasp; al centre del camp ha situat a Alomar, Nando i Nacho; i en punta Cifu a la banda dreta i Ripoll més per l’esquerra, amb llibertat de moviments

El partit ha començat amb un Atlètic dominant la pilota en els 10 primers minuts, encara que amb 2 bones ocasions per l’Huracán. 3 minuts més tard, a la tercera va la vençuda com es sol dir, golàs de Luismi Loro de xut potent des de fora de l’àrea. Al minut 16, Txomin entra com un ganivet per la banda per donar una passada que, per fortuna, no troba rematador i, del possible 2-0, passem en qüestió d’un minut a l’empat. Agafada a Cifu dins de l’àrea que l’àrbitre no va dubtar en assenyalar penal i que Nando es va encarregar de transformar.

Txomin torna a tenir-la al minut 23, allau local i, 3 minuts després, Rubio marca després de recollir un rebuig de la defensa visitant, una altra vegada des de fora de l’àrea.

Perales realitza una gran parada al minut 29, en el que podria haver significat el 3-1. Nico López decideix reforçar la banda dreta situant Guasp per davant de Jaime en un intent de neutralitzar Txomin, passant així a una defensa 4. Al minut 43, gol anul·lat a l’Huracán per fora de joc.

La 2a part comença com va acabar la primera, amb un equip local decidit a sentenciar el partit. Després de 34 minuts de clar domini local, Luismi Loro col·locà el 3-1 al marcador. Justament un minut més tard, l’Atlètic llança per primera vegada la pilota entre els 3 pals (a excepció del penal), per mediació d’Oller. Txomin, en abandonar el terreny de joc, rep l’ovació del partit. En l’últim sospir, penal sobre Ripoll que de nou Nando envia a la xarxa, deixant el resultat final en 3-2 al marcador electrònic.

Malgrat els 5 canvis i dels 2 gols, l’àrbitre només concedeix 2 minuts de temps afegit. Resultat enganós pel mèrit d’uns i d’altres, sent molt superior l’Huracán amb dos jugadors que marquen diferències: Txomin i Luismi Loro.

Tot i que previsible, la derrota de l’Atlètic fa evident que cal corregir l’apartat defensiu, exigint més concentració i que cal seguir treballant per crear més ocasions de gol.

En l’apartat positiu, cal recordar la plaga de lesions que ha trastocat els plans de l’entrenador, que es tracta del primer partit i que falten dos jugadors d’atac per fitxar.

Diumenge que ve, a casa, comptarem amb el suport de la nostra afició per aconseguir els primers 3 punts de la temporada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com