Actualitat de la plantilla de Segona B

27 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
ATB Informa

Després de les noticies aparegudes a les darreres hores a diversos mitjans de comunicació, el club vol fer les següents aclaracions:

– A dia d’avui es cert que el club està negociant amb el davanter Alejandro Torres Roman “Chando” per incorporar-lo a l’equip. Encara s’esta negociant.

– Es completament fals que el jugador Juan Vich Caldés, actualmente a les files del CD Alcoyano de Segona B, hagi manifestat la seva voluntat o desig de tornar a l’Atlètic Balears. El jugador té contracte en vigor amb el CD Alcoyano. Dissabte passat, aprofitant el partit Huracán – At. Balears, el jugador va anar a l’hotel per saludar els jugadors i despres va anar al partit al camp de Sant Gregori de Torrent, per veure el partit del seu ex equip. El club desitja tota la sort del mon al jugador en aquesta nova etapa a l’Alcoyano, i reitera que ni per part del jugador ni molt manco del club, hi ha hagut cap moviment, com indiquen algun mitjà de premsa. Igualment desitja que el jugador es pugui recuperar ràpidament dels problemes físics.

Amb tot això, esperam que en els propers dies es pugui completar la plantilla de Segona B.

Vos esperam avui a les 19h al camp de fútbol de Son Malferit per fer la presentación de totes les plantilles.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com