Rafel Nadal Fill Predilecte de l’illa de Mallorca. Aprovada la proposta de nomenament del tennista

27 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Tenis
Rafa nadal con la bandera de España

La Comissió Informativa del Consell de Mallorca s’ha reunit avui en sessió extraordinària per aprovar la proposta de nomenament del tennista Rafel Nadal com a Fill Predilecte de l’illa de Mallorca.

S’ha aprovat el text per unanimitat, per tots els grups polítics amb representació a la institució insular, i l’expedient s’aprovarà a la sessió plenària extraordinària del proper 2 de setembre.

Amb aquesta distinció, el Consell de Mallorca vol retre un merescut homenatge a un dels millors esportistes, dels més prolífics que ha tingut la nostra illa.

La proposta de nomenament de Fill Predilecte recull els mèrits del tennista, tant esportius com personals; així destaca, d’una banda, «l’esperit de sacrifici i la constància, juntament amb la professionalitat esportiva»; i, de l’altra, la senzillesa i la humilitat, «qualitats que el converteixen en una figura encara més gran».

Així mateix, també es fa referència a «la projecció internacional de Mallorca quan Rafel Nadal competeix arreu del món», fet que el converteix en un dels millors ambaixadors de Mallorca
.facesport-illes-balears

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Sports de ca Nostra

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com