CRONICA PARTIT DE FESTES SANT LLUIS (REGIONAL PREFERENT)

28 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

Un solitari i desafortunat gol d’Alvaro en pròpia porta va donar la victòria al CF Sporting de Maó en el tradicional partit de Festes Patronaoles. El quadre de Moyano amb la plantilla pràcticament tancada va donar mostres d’una millora contínua i anar agafant el to físic per a l’inici de la Copa.

Amb unes grades de Ses Canaletes que amb el pas dels minuts van ser acollint espectadors, 200 butaques es van ocupar, els dos equips no van voler desprestigiar al esfèric i amb un futbol elaborat volien portar perill a la porteria rival.

El CCE etaba demostrant en els primers minuts i fet i fet durant tot el partit que serà un equip aguerrit, treballat i treballador que podrà doblegar qualsevol sense tenir “por futbolístic” a cap rival.

El treball al centre del camp per part lluisera i els punyals que eren Pepe, un dels millors del matx d’ahir, e Isael donaven als locals una mica més de perill que el seu rival encara que sense arribar a concretar ocasió per a la meta de Cris . Els de Noval per la seva contra amb un parell de arrencades a la contra després de dos córners del seu rival anaven alertant a Santi que havia d’estar atent en tot moment.

Un xut de Joshua que aturava molt bé el porter sportinguista era una nova mostra del que els de Moyano volien fer-se amb el “seu” títol. L’ocasió més clara del primer temps va arribar per als de Ses Canaletes després d’un servei de córner a la vora del descans que va trobar la cabussada de Migue Coll però que aquest tambe es va trobar amb una gran estirada de Cris que tornava enviar la pilota a la cantonada del camp.

La volta de la caseta va mostrar a uns blaus molt més verticals que en el primer envit i Isael al minut de la represa es va trobar amb un mà a mà davant el porter maonès després excel.lent passada de Pepe però no va saber per on clavar la dent per avançar als seus. Estan sols cinc minuts després es van tornar a trobar els dos protagonistes en un xut del lluiser des de l’interior de l’àrea però de nou la victòria va ser per al meta.

Els de Noval creaven perill a la contra amb la velocitat en atac de Bili, Mica i Camacho que eren com fletxes després del més mínim error o encert en la recuperació dels seus companys. En una de les arrencades per banda esquerra després d’un servei de córner dels de Moyano, Bili es va trobar amb un bona assistència del seu company Mica però la rapidesa en la transició lluisera avortat l’oportunitat d’avançar el seu equip.

Però si més no s’esperava va arribar el gol visitant. Passada llarg i elevat de Johny per buscar l’esquena de la defensa lluisera i Alvaro en una acció desafortunada cop l’esfèric amb el cap per intentar allunyar el perill amb la mala fortuna de sorprendre Santi a la sortida i batre el seu propi meta quan aquest abandonava la porteria. Era el 0-1 que seria decisiu i gerro d’aigua freda per als seus.

Quedava molt prtido per davant i el tradicional carrusel de canvis volvío a donar frescor i intensitat a tots dos. Els de Moyano volien com a mínim la igualada i els canvis introduïts pel tècnic basc van donar més força en atac.

Manu passava a ocupar tasques de davanter centre per donar feina a la defensa maonesa i bé que ho va aconseguir.

Un parell de arrencades més amb perill d’Isael i un xut llunyà de Migue Coll van poder donar el merescut premi als blaus que ho van intentar fins a l’últim moment inclosa una ocasió de Manu sobre la botzina amb un xut a boca de canó que marxo a prop de la base del pal però per la seva part exterior.

Era l’últim i definitiu intent fallit per part lluisera per aconseguir l’empat. El xiulet final va donar per tancat el partit i va acostar una mica més l’inici de les Festes Patronals 2014 En finalitzar el partit, el president del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons, va fer entrega al capità local, Isaïes Pons, del Trofeu com a segon classificat sent lliurat el de Campió al capità maonès Joan Pons Mora per part de l’Alcalde de la localitat Cristobal Coll.


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com