EL BATLE D’INCA, RAFEL TORRES, REB DE LA MÀ DE LA DIRECTIVA DEL CLUB ESPORTIU CONSTÀNCIA EL SEU ABONAMENT PER A LA TEMPORADA 2014 – 2015

29 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Entrega carnet

El batle d’Inca, Rafel Torres, ha rebut per part d’una comitiva de la directiva del Club Esportiu Constància l’abonament per a la temporada 2014 – 2015 que permetrà la seva assistència a tots els partits que se donin al nou camp de l’equip blanquinegre.

 

L’acte de lliurament s’ha donat a les oficines del consistori municipal per part de Miguel Ángel Cortés, Vicepresident del Club i ha estat rebut pel Batle amb satisfacció i alegria.

 

El Batle d’Inca a les seves declaracions va destacar el seu agraïment cap a la directiva del Club Esportiu Constància, el futbol base i també cap a tota la afició per aquesta distinció i va destacar que és un honor com a representant del municipi poder donar suport físicament a tot l’equip en una nova temporada.

 

També se va fer especial menció a tota la feina que està desenvolupant el Futbol base amb més de 400 pares que tenen els seus fills a aquesta institució esportiva i ha mostrar el seu recolzament a tant important iniciativa.

 

Per finalitzar el Batle ha mostrat als mitjans presents el seu nou abonament i ha emplaçat a tots els aficionats a trobar-nos dins el camp del Club Esportiu Constància.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com