Tercera Regional ; Athletic Club de Montuïri – Palmanyola (4-0) Debut con victoria

1 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: 3ª Regional, Fútbol
At.Montuiri

No es podia començar de millor manera la primera jornada de la tercera regional en primer partit de lliga de l’Athletic Club de Montuïri. Començava la primera part amb varies ocasions athlètiques fins que Ginard(mín. 34) va fer primer gol del partit.
La segona part va ser dominada per l’Athletic Montïri i es va veure reflectit en el marcador. Amb els gols de Barceló(mín. 52) i de Servera(mín. 57 i 86) en dues ocasions varen completat la golejada.
La falta de gols en els partit de pre-temporada ningú podia esperar aquest resultat tan contundent.

La nota negativa del partit es que Solier va ser substituït per una lesió a l’engonal.
El camp de futbol des Revolt va presentar una gran entrada amb més de tres-centes persones.

Alineació Athletic Montuïri: Salas, Candela, Cerdà Cerdà, Cerdà Cifre, Rechach, Mayol, Solier, Barceló, Ginard, Servera, Mas.

Entrenadors: Guillem Munar, Tomeu Fullana.

Delegats: Daniel Ortiz i Joan Mayol.

Banqueta: Bergas, Andreu, Mesquida, Ferra, Miralles Martorell.

Targetes: Cerdà Cifre mín. 61 i Andreu mín 62.

Àrbit: Andreu Fortuny.

Canvis: Andreu per Solier mín. 43, Bergas per Ginard mín. 56, Mesquida per Mas mín. 83 i Ferra per Cerdà Cerdà mín. 87.