PRÈVIA ; GIMNÀSTIC – ATLETIC BALEARS

2 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Copa del Rey, Fútbol
COPA-nastic-atb-640x360

Un cop acabada la segona jornada i amb el primer punt de la temporada al nostre caseller, és hora d’afrontar la Copa del Rei, competició que pot arribar a ser il·lusionant a mesura que es van passant rondes i amb la possibilitat que ens poguem enfrontar a un Primera divisió. Ara bé, el primer escull en aquest camí serà el Gimnàstic de Tarragona, el proper dimecres 3 de setembre a les 20.30 al Nou Estadi de la ciutat catalana.

Serà una eliminatòria a partit únic i el que la guanyi s’haurà d’enfrontar al vencedor de l’Alcoià – Penya Esportiva Santa Eulària, el 10 de setembre, també a partit únic. En aquesta segona ronda, l’Atlètic Balears també actuaria com a visitant. En veritat és que els darrers anys no hem tengut massa sort en els sortejos, ja que en les darreres participacions sempre hem jugat com a visitants en la primera eliminatòria. Tant és així que el darrer partit com a local en Copa del Rei és de l’edició 2002-2003, quan el Balears va caure 0 a 2 a l’Estadi Balear davant el Novelda.

Es preveu un matx amb certa tensió, ja que el darrer Nàstic – Atlètic Balears, en la jornada 25 de la passada campanya, es va donar per guanyat al Balears 0 a 3 per mor de l’alineació indeguda del porter mallorquí Tomeu Nadal. Suposam, idò, que hi haurà ganes de revenja per part dels jugadors granes. Al Nàstic, Nadal està acompanyat del binissalemer Xisco Campos, l’exmallorquinista Pablo Marí i el davanter pollencí Marcos Jiménez de la Espada. A banda d’aquests futbolistes, també trobam l’exbalearico Xavi Molina, el sevillà Javi Martínez, un dels timons de l’equip, i l’ivorià Lago Junior, un autèntic maldecap per les bandes.

Per la seva part, Nico López continua sense poder comptar amb Fullana ni Mairata. A més, Artabe es torna afegir a la llista de lesionats. Si el míster ho estima oportú, podrà comptar amb Miquel Ripoll, expulsat aquest diumenge contra l’Olímpic i que es perdrà el proper partit de lliga, davant l’Elx Il·licità, i els nou fitxatge,  Carlos Rodríguez podria tenir els seus primers minuts de blanc-i-blau.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com