LA FUNDACIÓ DEL FUTBOL BALEAR SE PRESENTA EL DIA 22

3 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
ffib

La Fundació creada per la FFIB per impulsar ajudes socials se presentarà oficialment davant els clubs i les institucions a les 19 hores, a l’edifici Francesc Quetglas (devora Son Malferit).

En la darrera reunió de la Comissió executiva de la Fundació del Futbol se va confirmar la data de la presentació, a la que es convidaran els directius dels clubs i a representants de les principals institucions polítiques. El batle de Palma, Mateu Isern, serà un dels principals convidats, ja que el Consistori palmesà va ser l’impulsor de la creació de la Fundació, a través del Conveni de traspás de la propietat de Son Malferit. (Les instal·lacions de Son Malferit eren de l’Ajuntament i varen passar a ser propietat de la FFIB el setembre de 2013, ara fa un any).

La Fundació té com a president Miquel Bestard. La Comissió Executiva está formada per Juan Luis Solano (secretari), Manolo López Lacal , Pere Cladera , Josep Sansó, Josep Roldán, Germán Rodriguez, Miquel Mateu, Margalida Ferrando, Antoni Rigo, Pau Nadal, Bartomeu Riera, Miquel Vives i Salvador Mateu
FFIB

 

fundacion FFIB

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com