Atletic Balears – Nastic ; Roma no paga traïdors

14 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
baleares nastic

Seran moltes les excuses que es podran esgrimir: rebaixar la tensió del partit, “Seny”, rotacions … però no hi ha dubte que la valentia és demostra en cada partit i davant de qualsevol situació, per molt adversa que aquesta pugui ser i no només quan un es sent protegit pels seus.

No val la pena ni anomenar un jugador que literalment s’ha esborrat del partit, després del xou de la copa.

Abans de començar el partit, s’ha guardat un minut de silenci en memòria de David Grimaldos.

Nico ha dibuixat un 4-2-3-1, amb variants tant en atac com en defensa.

Una primera part on el mig campisme ha sortit vencedor, i on fins al minut 25, el domini era una mica més del Nàstic. Encara que sense ocasions per part de cap dels dos equips, els últims 20 minuts del primer temps han estat de domini local.

El domini local ha continuat a la represa, però en una jugada aïllada David Rocha amb un fort xut ha creuat la pilota sense que Víctor pogués fer res. L’Atlètic ha seguit fidel al seu discurs, en el 70, Carlos ha llançat a porta, però Reina ha aturat amb algun problema, poc després possible penal sobre Nando per agafada del porter i en el 75, un altre xut de Ignasi amb perill. Fins aquí ha arribat el club blanc i blau, deixant els últims 10 minuts del matx el Nàstic que va recollir el testimoni més per obligació que per convicció. Ja en el 85, Víctor treu una rematada de Xisco.

Final i moltes respostes perquè juguem en un camp que es diu Son Malferit:
Per una calor infernal, per una plaga de baixes que no remet, per uns arbitratges dolents de solemnitat, per la sort que sembla que es va quedar a Magaluf …

ATB 0 -Nàstic 1

ATB- Victor, Jaume, Alomar, Damià, Guasp, Esteban, Ignasi, Cristian (Cifu, M77), Oller (Ripoll, M57), Nando i Carlos (Nacho, M71).

Nàstic – Reina, Gerard, Mossa, Xisco, Pau, Xavi, Luismi (Marc, M71), David, Azkorra (Llac, M67), Marc i Ferran.

Àrbitre: Raul Martín Gonzalez, auxiliat per Tanausu Rayco i Raul Suarez.

Targetes: Ignaci, Jaume, Alomar i Damià (ATB). Gerard, Camps (Nàstic)

 

A la roda de premsa posterior al partit, Nico López, ha manifestat la seva decepció pel resultat, “Hem portat el pes del partit, han tingut una ocasió i ens han marcat. Esperàvem un equip amb més ganes de tenir la pilota, però s’han tancat bé recolzant-se en el seu poderós joc aeri. Tenim cinc baixes claus, però de res serveix lamentar-se, a poc a poc anem millorant “. Sobre el arbitage, “Molt dolent, no ha vist un clar penal, que a més hagués significat l’expulsió del porter, s’ha cansat de xiular faltes en contra, tallar el joc, dolent, dolent … però era d’esperar, els àrbitres sempre es decanten pel gran “Finalment ha afegit:” Gràcies a l’afició pel seu suport incondicional i per comportar-se com s’ha de fer, si escopir ni llançar objectes, no com altres “.

Ara cal pensar ja en el proper rival, la UE Sant Andreu, diumenge a les 12h.

Foto: Lluc Martorell
Fuente web At.balears

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com