Cronica juvenil; Equip ambiciós

6 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
CCE SANT LLUÍS

CCE SANT LLUÍS

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: Marc, Bruno (Jota 63 ‘), Quimi, Isma, Víctor (Bosch 46′), José, Txemi, Oscar, Santi, Vinent i Guiem (Morente 62 ‘).

UE SAMI: Werner, Suarez (Florit 72 ‘), Bosch, Moll, Marquès (Murray 56′), Torres (Lobato 61 ‘), Stahlmann (Pallicer 70′), Morlà, Cervelló, Karim (Prado 85 ‘) i Portella.

GOLS: 0-1 Min. 15 Sthalmann, 1-1 Min. 76 Vinent

ÀRBITRE: Pedro Bermúdez Balbín

COMENTARIO:

Bon empat després del vist durant els 90 minuts de joc, el qual va aconseguir el quadre Juvenil, que li permet seguir al capdamunt de la classificació de Copa Grup A i que afronta les dues properes jornades dos partits molt importants si vol seguir en els llocs de privilegi de la competició.

Un magnífic gol de falta de Toni Vinent a poc per al final va donar el punt merescut i treballat als seus que van veure com el seu rival, que quall un partit brillant, s’avançava en el marcador en la primera ocasió de les poques que va disposar després d’una error en la sortida de la pilota dels locals.
Però els lluisers van ser una mica millors durant tot el matx, tot i que els primers 15 minuts el seu rival, amb una bona pressió impossibilitava la continuïtat en el joc local. El gol visitant, obra de Stahlmann al 15 del primer temps va fer que els locals a partir de l’equador de la primera part obtinguessin el comandament del partit, gaudint Santi de la millor ocasió local del primer temps després enviar al travesser un cop de cap de cap després la sortida d’una falta lateral.

Amb el desavantatge en el lluminós, la volta després del descans, va donar al CCE molta més presència ofensiva, tot i que la bona feina defensiva dels de Samuel Martí desesperava als blaus. Els minuts passaven i el gol de l’empat semblava tan a prop com llunyà alhora, l’expulsió del local Isma no deixo tocat als blaus sinó que els va donar encara més força. Però aquest equip demostra setmana rere setmana, ambició, caràcter i ganes de complir amb la tasca que els mana el seu cos tècnic i el tant de Vinent al 76 va donar encara més moral al de Palliser.

Del tant de Vinent fins al final del partit, només va existir un equip sobre Ses Canaletes, el lluiser, que va disposar d’un parell d’arribades a l’àrea amb claredat però en ocasions el meta Werner i en una altra la falta d’encert van impossibilitar una victòria que va poder ser derrota i acabo en empat.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com