C.V. SOLLER ; ARRANQUEN ELS JUVENILS I SENIORS!!

9 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Volley
c.v. soller

.

De mica en mica tots els equips del CVS es posen en marxa. Si dissabte passat les Sénior del CVS Sóller Tours començaven la seva competició amb una gran victòria, aquesta setmana es el torn de juvenils i séniors masculins.El juvenil femení A, CVS Bar Bini Sóller, de la mà de Marga Ramon, comença la lliga a Son Angelats, el divendres capvespre a les 20:00 h davant el Son Ferrer.

 

El juvenil femení B, dirigit per Mar Bauza, arranca el mateix divendres a les 18:30 h a Alaró.

 

Per la seva banda, el juvenil masculí, CVS Perfume’s Club, debuta a Son Angelats, a les 18:00 h de dissabte davant el Sénior de 2ª del CV Pòrtol  I per acabar els dos Séniors masculins juguen al Col-legi Blanquerna. El Sénior A, Bar Son Angelats Sóller, comença una nova temporada en la màxima categoria Balear el diumenge dematí a les 12:00 h, davant el CV Pòrtol. I el nou Sénior B, debuta en la seva nova singladura, el dissabte capvespre a les 16:00 h davant el juvenil de l’equip Portolà.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com