El CCE Sant Lluís planifica un 3×3 de por!!

28 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Sa Secció de bàsquet del CCE Sant Lluís proposa viure un Hallowen diferent. Barrejant s’esport des basquet amb s’esperit de sa festivitat de Halloween que es darrers anys ha arrelat a sa nostre cultura. Dissabte dia 1 de Novembre es celebrará sa primera edició des 3×3 de Por! as Poliesportiu Ses Canaletes.

Desde sa Coordinació del CCE Sant Lluís et proposam un 3X3 diferent, en es que s’unic requisit indispensable es venir disfressat o pintat per s’ocasió.

Es jugaran partits de 5 minuts i per totes ses categories, des de Iniciació fins a Sénior, per jugar una final en acabar cada lligueta corresponent. Però per damunt de s’esperit competitiu, es proposa passar una estona l’udica i divertida i gaudir d’una gran capvespre-nit a Ses Canaletes. També hi haurà concurs de triples i altres jocs per disfrutar d’una gran vetlada.

Ja podeu formar es vostre equip i inscribir-lo a sa Oficina del CCE Sant Lluís des Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes.

Dissabte 1 de Novembre a partir de les 20 hores tens una cita de Por a Ses Canaletes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com