TOTA L’EXPEDICIÓ DEL FÍSICS CIUTADELLA MULLA AL CAMPIONAT DE BALEARS, AMB SIS MEDALLES TOTALS

28 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Expedicion Fisic

Expedicion Fisic

Magnífic. Tres ors: Manel Bosch, Cristina Pons i Víctor Lapuente. Dues plates: Eva Sanz i Francesc Sanz i un bronce de Toni Ribot. O sigui, que tota l’expedició ciutadellenca va aconseguir algun metall. Aquest és l’espectacular balanç de la presència del FÍSICS CIUTADELLA aquest passat cap de setmana en el Campionat de Baleares de Karate Infantil celebrat a Palma de Mallorca. Una mostra prou evident del bon estat de forma del gimnàs de ponent el fet d’estar en cinc finals en un Autonòmic en el que es va poder veure un nivell bastant alt. I destacant també la bona feina dels dos ‘coach’, Pere Calafat i Dani Pérez, els quals van estar en tot moment darrera dels competidors animant i aconsellant-los.
Des del FÍSICS s’està ara a l’espera de que el seleccionador balear convoqui de forma oficial als seus esportistes per representar els colors de les Illes Balears en el proper Campionat d’Espanya que es celebrarà a Ciudad Real, els dies 22 i 23 de novembre.
Mencionar també, a part, la bona labor feta pels dos col•legiats del mateix club, Jesús Triay ‘Shuto’ (àrbitre Nacional) i José L. Taltavull; els dos formaven part del col•lectiu de 20 jutges convocats per aquesta fita.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com