CCE SANT LLUIS; Propers a l’excel·lència

10 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Propers a l’excel·lència

Merescuda, contundent encara que no senzilla victòria la aconseguida pel conjunt Juvenil en la seva visita a Ciutadella per enfrontar-se a un UE Sami que va posar les coses molt complicades als pupils de Pedro Palliser que amb un hat track de Toni Vinent es va dur els tres punts en un partit igualat que es va trencar en el segon temps on l’efectivitat en atac dels luisers decanto la balança a favor seu.

Després de la derrota soferta la setmana anterior davant el Dosa CF en un mal partit dels blaus volien tornar a Ciutadella per sumar tres punts que li permetessin recuperar les bones sensacions d’anteriors setmanes.

Els locals van ser els primers a colpejar, penal transformat per Torres en el minut 10, que posava el partit costa amunt als de Palliser. Però aquest grup de jugadors són voluntariosos i tenen set d’aconseguir cotes majors en aquesta temporada, fruit d’això, van fer un pas endavant en busqueu i arraconar el seu rival que va veure com poc a poc anava perdent terreny en favor dels lluisers que estaven realitzant un partit seriós i treballat.

No van trigar els de Palliser a aconseguir igualar la contesa. Una excel·lent falta executada per Toni Vinent va suposar l’empat al marcador que feia justícia al vist en els primers instants del xoc. Amb el gol, els visitants van seguir rendint a un excel·lent nivell i demostrant que si estan endollats poden doblegar qualsevol.

Es va arribar a la pausa dels primers 45 minuts amb tot per decidir. La tornada va portar amb si a un CCE molt més profund i treballador que anava demostrant que anava a per el partit de manera segura i convençut de les seves possibilitats. I quan algú té aquesta seguretat i rigor en defensa acaba aconseguint amb una mica d’encert el seu objectiu, així va ser el cas. Minut 56 i Santi aconseguia anotar el segon gol per als lluisers que donava la volta al marcador.

No estava el partit tancat, els locals van voler posar un punt més d’intensitat i verticalitat en el seu joc però ja era tard. Els de Palliser estaven llançats a per la victòria i ho van aconseguir amb dos nous gols de Toni Vinent, en el 70 i 77, per posar ja massa terra pel mig.

Es turó la trobada amb la victòria visitant per 1-4 abans d’afrontar el partit d’aquest cap de setmana davant l’Atlètic Villacarlos a Ses Canaletes, un rival que amb els resultats d’aquest cap de setmana ja és matemàticament finalista d’aquesta Copa Juvenil Menorca .

FITXA TÈCNICA:

UE SAMI: Dienfeld, Suarez (Bosch 66 ‘), Florit, Pallicer (Lobato 57′), Marques (Aaron 70 ‘), Torres (Benejam 79′), Morla, Cervelló, Doudouh, Portella i Cardona.

CCE SANT LLUIS: Marc, Quimi, Txemi, Alex, Víctor (Adrià 46 ‘), Jose, Oscar, Toni Vinent (Ayman 79′), Raul, Guiem i Romero (Bruno 84 ‘).

GOLS: 0-1 Min. 10 Torres (P), 1-1 Min. 25 Toni Vinent, 1-2 Min. 56 Santi, 1-3 Min. 70 Toni Vinent, 1-4 Min. 77 Toni Vinent

ÀRBITRE: Ruben Fernadez Martinez