Crònica Lleida Esportiu 0 – 3 Atlètic Balears 9 novembre, 2014

10 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Rueda de prensa Nico lopez

Rueda de prensa Nico lopez

Lleida: Pau Torres, Bosch (68, Jorge), Fuster, Dani Fragoso, Ekhi, Baquero (46, Eugeni), Dídac Devesa (46, Chupe), Albistegui, Diego Sánchez, Miramón i Osado

Atlètic Balears: Víctor, Damià, Artabe (74, Alomar), Mairata, Guasp, Esteban, Ripoll, Cristian, Chando, Fullana (76, Nando Ramón) i Carlos Rodríguez (82, Nacho)

Àrbitre: Aitor Gorostegi Fernández-Ortega, del comitè basc. Ensenyà grogues als locals Ekhi i Escribano i mostrà targeta vermella directa al porter Pau Torres. Per part del Balears, veieren la groga Biel Guasp i Víctor Ross.

Gols: 0-1, Ripoll (min. 19); 0-2, Chando (min. 37); 0-3, Fullana (min. 68).

Felicitat màxima a l’Atlètic Balears. No cada dia es guanya al líder i molt menys es goleja d’aquesta manera, imposant-se amb solvència a domicili. La campanada de la jornada es va viure al Camp d’Esports de Lleida i la va protagonitzar el Balears. La victòria no només suposen tres punts, sinó quelcom més important: una injecció de moral importantíssima per afrontar els següents compromisos amb les màximes garanties.

A més, el balearico ha d’estar content de com s’ha jugat el partit i de com s’han marcat els gols. Les dues línies de quatre eren inquebrantables per als lleidatans i, de fet, Víctor Ross va haver d’intervenir poques vegades al llarg del matx. Cristian i Artabe, ben assistits a les bandes per Carlos i Fullana, no en deixaven passar ni una al mig del camp. Així, els de la Terra Ferma varen gaudir de centrades a l’àrea, córners, xuts llunyans i algun gol anul•lat per fora de joc, però res que arribés a inquietar en excés a Víctor. En canvi, els gols del Balears foren a base de contraatacs, l’especialitat marca de la casa. Al minut 19 va ser finalitzat per Ripoll i al ’37 per Chando. Partit rere partit es veu com l’equip està més acoblat i executa millor el que el cós tècnic espera d’ells.

En els primers compassos del segon temps el Lleida va sortir amb ganes de retallar distàncies. Així, al ’48 un potent xut de Pau Bosch el va treure un defensor del blanc-i-blau amb el cap. Tanmateix, l’embranzida inicial del Lleida s’anà diluïnt amb els minuts i qui disposà de les millors ocasions en la segona part també va ser el Balears, sobretot de la mà de Carlos Rodríguez. Primer amb l’un contra un que Pau Torres solventà molt bé (‘57) i, finalment, amb l’ocasió clara de gol en la que Torres no li va quedar més remei que cometre penal. Es va posar sota pals Jorge Mediavilla, que debutava com a jugador del Lleida, però no va poder impedir el gol de Fullana.

Amb 10 punts i els llocs de salvació a una sola victòria, el que semblava una mar tempestuosa ara és una safata de plata. L’Atlètic Balears, amb la visita de l’Olot a Son Malferit, un equip de la nostra lliga, té l’oportunitat d’encadenar dues victòries consecutives i començar així la recuperació per a dur el nostre equip a cotes més altes de la classificació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com