35 ANYS DE FÍSICS SHOTOKAN CIUTADELLA-SORTIM AL CARRER DISSABTE

13 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Presentació físics

Presentació físics

Aquest dissabte el Físics Shotokan Ciutadella surt al carrer per a mostrar al poble de Ciutadella totes les seves activitats en arts marcials. Un grup de més de 100 esportistes que formen l’entitat ciutadellenca invaïran el centre de Ciutadella i les seves principals places (Palmeres/Es Pins/Artruix/Nova) per a mostrar el que es cuina al gimnàs del carrer Barcelona (veure cartell) des de fa 35 anys que va començar a caminar, essent el club que impantava les arts marcials a l’illa. Una entitat que compta amb més de 100 esportistes d’edats entre 4 i 66 anys i que a dia d’avui oferta fins a 12 disciplines diferents en esports de contacte.
Jesús Triay ‘Shuto’, director tècnic del club, es mostra eufòric davant la diada de dissabte matí. I ens desvetlla els secrets de l’exit del Físics Shotokan. «La il•lusió que posen tots els nostres alumnes i que ens transmet a nosaltres els entrenadors la motivació necessària per a que millorin».
En ‘Shuto’ sempre mira cap al futur i asseegura que el seu repte és » que les disciplines que tenim més aturades tal vegada augmentin en practicants i es puguin arribar a posar a alçada del karate, que en te un centenar».
I en el Físics estna molt contents del camí recorregut fins ara. «A nivell competitiu hem aconseguit coses que en començar fa 35 anys eren inimaginables la veritat, i tenint com a referent a ‘Shutín’, subcampió d’Europa i amb un gran paper al Mundial. però no acaba aquí la cosa perquè els fillets pujen molt forts i prest podríem tenir nous seleccionats espanyols».
Un entrenador del Físics que recorda amb nostàlgia els seus inicis. «Record que pràcticament tothom jugava a futbol o bàsquet i nosaltres a partir de les pel•lícules de Bruce Lee ens vam enganxar al karate».

CARTELL 35 ANYS

CARTELL 35 ANYS

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com