Voley Soller Cap de setmana del 23 de Novembre

23 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Voley
Soller cadetes femenino

Soller cadetes femenino

CADET F. : LES CADETS DEFENSEN L’HONOR DE SÓLLER,DEL CVS I DEL SEU PATROCINADOR «CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL» EN UN PARTIT PER RECORDAR

DISSABTE
 
Fustes Ca’n Vaquer Sóller 0-3 St. Josep Obrer
CV Pòrtol 3-2 CVS Aqualia Sóller
Const. Tuent Sóller 3-0 AJ Massanella Aixa
St. Josep Obrer 0-3 Const. Marc Galindo Sóller
Bar Son Angelats Sóller 0-3 CV Eivissa
CVS Juvenil f. B 0-3 Sagrat Cor
Rest. Ca’n Quirós Sóller 0-3 CV Pòrtol
VC CIDE 0-3 CVS Bar Bini Sóller
DIUMENGE
St. Josep Obrer juv. 1-3 CVS Perfume’s Club
CVS Sóller Tours 3-0 CV Bunyola
La Salle PI 2-3 Const. M. Morell Sóller

diumenge, 23 novembre de 2014

CADET F. : LES CADETS DEFENSEN L’HONOR DE SÓLLER,DEL CVS I DEL SEU PATROCINADOR «CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL» EN UN PARTIT PER RECORDAR

Partidàs el vist al pavelló de La Salle Pont D’inca entre dos dels grans equips que,per sort,es veuen les cares per les pistes de joc en la categoria «A» de la lliga cadet femení d’aquest bell esport que és el voleibol.
El partit ja durant l’escalfament deixava una cert favoritisme a les jugadores locals,ja que compten amb unes grans jugadores tant en qualitat com en alçada i potència en totes les seves línies,davant d’un CV Sóller en plena transformació en el seu estil de joc,ja que,limitat en alçada i potència,entrena l’ordre,el control de pilota i l’efectivitat en el seu atac,taló d’aquiles de l’equip, que ocasiona una quantitat important d’errors en aquest aspecte, a causa del inevitable però necessari procés d’aprenentatge.
El primer set començava desfavorablement,amb ratxes de 8 punts seguits per a l’equip contrari per errors en recepció,forçats per un servei ben dirigit i potent,el que feia anar a remolc a l’equip de la vall,contrarestat per la sempre excepcional Marga Bauza,aconseguint 11 punts fruit del seu temut servei flotant en salt,el que posava les coses de cara,que un cop per davant en el marcador no desaprofitaven el petit avantatge i s’embutxacaven el primer set per un 21 a 25.
El segon set començava una mica millor per a les Sollerques,però a mitjan set tornaven el vells fantasmes i amb un desastrós cúmul d’errors deixaven l’equip amb un clar 25-15 en contra,totalment merescut.
Tercer set força igualat,disputadissim i amb punts llargs amb defenses impossibles i grans atacs per part dels dos equips,en el qual les nostres es van mostrar valentes, 23-25.
En canvi el quart calcat al segon,massa errors que deixaven el parcial en safata ales locals amb un contundent 25-12.
I arribem al tie-break,que normalment és una moneda a l’aire i que no podia començar pitjor,ja que en el canvi de camp les locals semblaven deixar el partit sentenciat en un clar 8-2,i una altra vegada tocava remuntar,i que així va ser,armant-se de valor i lluitant com lleones guanyaven contra tot pronòstic aquest trepidant partit per un 12-15 que premiava tot l’esforç fet per les nostres gerreras.
El més positiu del partit és que les nostres noies van competir molt bé,sobreposant-se a circumstàncies molt adverses,en las què l’única solució era treure pit i ser valentes,defensant amb ganes i amb la finalitat de treure d’una defensa,un «free» o una recepció,la possibilitat d’un atac o contraatac amb possibilitats d’èxit,sent aixi i prova d’això la gran quantitat de punts aconseguits en contraatac.
Un cop acabat el partit, explosió d’alegria, entonant el «ser Sollric és el millor, visca sa fira i és firoooo …»i «un, dos tres, GATILLO»
En fi,enhorabona als dos equips per l’espectacle i toca preparar el proper partit que enfrontarà a l’equip Solleric a un Portocristo el proper dissabte a les 12 al pavello de Son Angelats,on intentaran treure un altre resultat positiu.
Com a jugadora a destacar Aina Rullan,que ens va donar l’ensurt de la jornada en tenir un petit defalliment fruit del cansament i dels nervis.
Van jugar Aina Rullan, Aina Colom, Neus Rodriguez, Cati Bujosa, Maria Antònia Arbona, Sofia Vicens, Sofia Zamrik, Marga Bauza, Carme Bernat, Cati Barceló, les infantils Marga Sastre i Aina Pons, també el retorn després de gairebé 2 mesos de lesió la capitana Maria Avellaneda.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com